Search
Close this search box.

Unelmakoti luonnon keskellä

Talo rannalla, luonnon helmassa. Mitä enempää voisi toivoa kodilta tai lomapaikalta. Tämä upea Crosson, Clarke, Carnachan -arkkitehtitrion suunnittelema talo tarjoaa valoisaa asumista kerrassaan valloittavassa miljöössä.

Suuren terassin kruunaa suuri grillirakennelma, jossa loihtuu ruoat suuremmallekin vieralijaporukalle.

Terassi ja piha kylpevät auringossa eikä näkymä merelle jätä ketään kylmäksi. Liu’utettavat lasiseinät saa siirrettyä sivuun, minkä ansiosta sisätilat ovat terassin kanssa yhtä suurta kokonaisuutta.

Rauhallinen ja neutraali sisustus antavat ympäröivälle luonnollinen mahdollisuuden astua esiin. Tämä olohuone ei televisiota kaipaa. Maisema tarjoaa ihailtavaa aivan riittämiin.

Kuvat ccca.co.nz

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke