Unelmia Naantalissa

30.1.2016

ranta-unelmatalo-naantali

Oma upea ranta, moderni vuonna 2010 rakennettu talo ja mukava määrä neliöitä. Tässä tyylikkäässä omakotitalokohteessa löytyy kaikki, mitä arjen luksukselta voi vaatia. Tasokkaasti toteutetut sisustukset ja laadukkaat materiaalit tarjoavat loistavat lähtökohdat vaativammankin sisustajaan toiveisiin. Kohdetta myy SKV ja se löytyy Etuovesta.

olohuone-unelmatalo-naantali

a

portaikko-unelmatalo-naantali

Tilava aula korostaa talon valoisaa ja avaraa tunnelmaa. Ikkunoista avautuvat merimaisemat ja luonnonvalo lisäävät entisestään tilan tuntua. Kiiltävä valkoinen lattialaatoitus ja valkoiset seinä- ja kattopinnat luovat pohjan kodin modernille ilmeelle.

sisustus-unelmatalo-naantali

Vaaleita pintoja tasapainottaa harmaat seinäpinnat ja samaa sävyä olevat matot ja kalusteet. Kattorakenteisiin upotettu spottivalaistus tarjoaa tehokkaan valaistuksen ja on sopivan huomaamaton.

oleskelutila-unelmatalo-naantali

Erillinen saunaosasto tarjoaa huikeat puitteet illasta nauttimiseen isommankin ystäväporukan kesken. Täälläkin tiloissa on käytetty huomattavan paljon lasia maksimoimaan luonnonvalon määrä sekä samalla näkymät ympäröivään luontoon ja merelle.

saun-unelmatalo-naantali

Saunan harmaa ilme saa kivaa eloa kivitiiliverhoilusta.

suihkutilat-unelmatalo-naantalitalo-unelmatalo-naantali

Tässä upeassa kodissa pääsee nauttimaan arjen luksuksesta lähellä luontoa. Lisää kohteesta voit katsoa Etuovesta.

Kuvat SKV / etuovi.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.