Unelmien koti kukkulalla

arkkitehtuuri-koti-kukkulalla

Mölndalissa sijaitseva upea arkkitehdin suunnittelema omakotitalo saa katsojan haukkomaan henkeään ja ihastelemaan upeasti maisemaa mukailevaa arkkitehtuuria sekä sisätilojen tyylikästä ilmettä. Huikeat näkymät järvelle sekä viihtyisä saunaosasto tekevät tästä kukkulan päällä sijaitsevasta unelmakodista todella ihailemisen arvoisen. Kohteen myyntiä hoitaa Lundin.

terassi-koti-kukkulalla

Suuri terassialue tarjoaa paitsi näkymät järvelle myös runsaasti tilaa nautiskella lämpimistä kesäpäivistä ja nauttia ystävien seurasta vaikkapa grillijuhlien merkeissä.

ruokailutila-koti-kukkulalla

Seinää kiertävät ikkunat tuovat luonnon osaksi sisustusta ja tekevät tiloista todella avarat sekä valoisat.

keittio-ruokailutila-koti-kukkulalla

Keittiö yhdistyy avoimeen ruokailutilaan eikä luonnonvalosta ole puutetta.

keittio-koti-kukkulalla

Elegantit ja modernit pinnat keittiön kaapeissa sekä materiaaleissa luovat hienostuneen tunnelman tilaan.

olohuone-koti-kukkulalla

Ruokailutilan vierestä kulman takaa löytyy viihtyisä olohuone, josta pääsee suoraan terassille. Huomaa terassin muotojen mukautuminen upeisiin taloa ympäröiviin kallioihin.

makuuhuone-koti-kukkulalla

Sisustus on kauttaaltaan tasapainoinen ja harmoninen. Lämpimät värisävyt sekä pehmeät tekstuurit tekevät tiloista miellyttävän kodikkaat.

oleskelutila-koti-kukkulalla makuuhuone-terassikaynti-koti-kukkulalla

Ylimmässä kerroksessa sijaitsee talon päämakuuhuone, josta pääsee omalle parveketerassille. Käytössä myös oma privaatti kylpyhuone.

tyohuone-koti-kukkulalla

Talon runsaasta neliömäärästä löytyy tilaa myös työhuoneell.

kylpytilat-koti-kukkulalla

Saunaosastolta löytyy myös hulppea poreamme, joka liittyy osaksi terassialuetta. Ympäröivä kallio on tuotu näyttävästi osaksi tilaa.

maisema-koti-kukkulalla

Tämä todellinen herkkupala tarjoaa laadukasta ja luksustason asumista upeassa ympäristössä.

Kuvat lundin.se

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.