Upea 21,5 neliön asunto Helsingissä

25.3.2013

helsinkihomedesign-helsinginkatu1

Tämän upean 21,5 neliöisen asunnon uudistuksesta on vastannut Helsinki Home Design. Projekti on upea osoitus siitä miten myös pienestä neliömäärästä saa hieman luksusta ja varsin toimivan kokonaisuuden aikaiseksi.

helsinkihomedesign-helsinginkatu2

Keittiössä lämpimän puun sävyiset tasot tuovat mukavaa vastakohtaa muutoin hyvin valkoiselle kokonaisilmeelle. Toisaalta valkoistakin on käytetty asunnossa erittäin viisaasti. Erilaiset tekstuurit ja pinnat, joissa valkoista esiintyy luovat siitä mielenkiintoisen ja monipuolisemman.

helsinkihomedesign-helsinginkatu3

Yleisvalaistuksesta pitävät huolen tilan kattopintaan upotetut spotit. Vaikka kyseessä on pienet neliömäärät, keittiölle on uhrattu hyvin neliöitä ja hyvä niin. Keittiötason äärestä löytyykin kokkailutilan lisäksi myös hyvin baaritiskimäistä tilaa herkutella lounasta.

helsinkihomedesign-helsinginkatu4

Parviratkaisu on omiaan hyödyntämään tilan korkeus ja neliöt. Näyttävät portaat parvelle ovat tyylikäs sisustuselementti ja tummien porrasaskelmien ansiosta ne lisäävät tilan korkeusvaikutelmaa, kuten myös tummat kaiteet.

helsinkihomedesign-helsinginkatu5

Ja onpa mukaan saatu mahtumaan myös sohva raheineen. Kaiken kaikkiaan kyseessä on upea ja toimiva asunto, joka vetää vertojaan lukuisalle joukolla eri blogeissakin esiintyneille ruotsalaiskodeille, joita pidetään skandinaavisen sisustamisen vetonauloina. Nyt on suomalaisen taidonnäytteen vuoro, kiitos Helsinki Home Designin! Lisää kohteesta ja sen toteuttajasta voit käydä katsomassa Helsinki Home Design -verkkosivuilta.

Kuvat helsinkihomedesign.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.