Upea kattohuoneisto

9.7.2012

Reilun 170 neliömetrin suuruinen kattohuoneisto Tukholmassa hurmaa modernilla ilmeellään. Näkymät ulos kattojen ylle ovat todella upeat. Tämä Skeppsholmen -verkkosivuilla esitelty asunto olisi varmasti monen kaupunkiasujan mieleen.

Suuret lasiset ovet tarjoavat yllin kyllin ihasteltavaa sekä päivällä että illalla. Halutessaan voi myös siirtyä ulos terassin puolelle vilvoittelemaan ja ”nauttimaan” kaupungin taustahälystä.

Valoisa ja avara keittiö tarjoavat hyvin tilaa vaativallekin kokille. Tumman, valkoisen ja kromin pettämätön yhdistelmä loihtivat keittiöstä näyttävän kokonaisuuden.

Ison ruokapöydän ääreen on mukava kerääntyä nauttimaan illallinen hyvässä seurassa. Samalla voi ihastella taustalla näkyvää kaupunkimaisemaa.

Valkoisella kuorrutettu makuuhuone on ylellisen moderni. Kattoon upotetut spotit pitävät huolen yleisvalosta pimeinäkin iltoina. Aamulla suurista lasiseinistä tulviva auringonvalo herättää uuteen ihanaan päivään.

Kuvat skeppsholmen.se

 

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.