Search
Close this search box.

Upea koti

Useissa blogeissa vastaan tullut upea Sköna Hemissäkin esitelty koti on todellinen aarreaitta lämmintä, rauhallista ja kodikasta sisustusinspiraatioita etsivälle sisustajalle.

Tummanruskea matto terävöityy sopivasti vaaleista kalusteista ja keskelle lattiaa sijoitetusta taljasta. Seinustoilta löytyy rennosti aseteltuja tauluja sekä hauskasti roikkuvia valoja.

Ruokailutilan takaa löytyy korkea liitutaulumaalilla maalattu seinää. Sinne on helppo kirjoittaa päivän tärkeät ja vähemmän tärkeät viestit. Kolme pulleaa hehkulamppua toimivat hauskana valaisinkokonaisuutena.

Keittiön puolelta löytyy sopivaa rouheutta ja hyvin työskentelytilaa. Tänne olisi kiva päästä kokkailemaan.

Kuvat skonahem.com/ Daniela Witte

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke