Upea omakotitalo luonnon helmassa

10.12.2015

vaalea-sisustus-olohuone

Tämä  tyylikäs ja upean valoisa omakotitalo tarjoaa ihasteltavaa monelta kantilta. Upea metsään rajautuva tontti luo rauhaisan ja viihtyisän pihapiirin, ja suurista ikkunoista avautuvat maisemat ympäröivään luontoon saavat kodin vaalean sisustuksen heräämään kauniisti henkiin. Tasovaihtelut, yleisesti avarat tilat ja laadukkaat materiaalit luovat puitteet arjen luksukseen. Sisustuksesta on vastannut sisustussuunnittelija Pia Hillgrén. Kodin myyntiä välittää Kasslin LKV.

vaalea-sisustus-keittio

Kiiltävät pinnat ja vähintäänkin riittämiin liikkumatilaa keittiössä takaavat miellyttävät keittiöhetket vaativammankin kokin tarpeisiin. Keskellä tilaa sijaitseva saareke tarjoaa säilytystilaa ja sen yhteydestä löytyy myös liesi.

vaalea-sisustus-keittio-sisustus

Keittiön kodinkoneet on integroitu tyylikkäästi osaksi kiiltovalkoisia kalusteita. Rosteriset yksityiskohdat ja mustat pöytätasot tuovat hyvän kontrastin muuten valkoiselle ilmeelle.

vaalea-sisustus-ruokapoyta

Keittiön toisesta päästä löytyy ruokapöytä pikaisiin lounashetkiin.

musta-lattia-makuuhuone

Makuuhuoneet ovat miellyttävän tilavia. Koristeellinen tapetti huoneen päätyseinässä yhdistyy näyttävästi sisustuksen tekstiileihin antaen samalla arvokkaan ilmeen tilalle.

vaalea-sisustus-makuuhuone

Makuuhuoneita asunnosta löytyy useampikin, joten osan pystyy helposti pyhittämään vaikkapa vierasmajoitusta varten.

kylpyhuone-valkoiset-struktuuriseinat

Kylpyhuoneen valkoisesta seinästä löytyy mielenkiintoinen kolmiulotteinen pinta, joka nostaa valkoisen värin aivan uudella tavalla henkiin. Seinään upotetut suihkuratkaisut tuovat arvokkuutta ja tyyliä kylpyhuoneeseen. Toisella puolella tilaa oleva sauna on erotettu koko leveydeltään olevilla lasiseinillä.

sauna-mustat-seinat

Saunassa kelpaa löylytellä niin perheen kuin ystävienkin seurassa. Dramaattisen tummat seinät luovat saunaan mukavan mystisen tunnelman ja keskipisteenä toimiva kiuas nousee upeasti esiin kohdistettujen spottivalaisimien ansiosta.

vessa-mustavalkoinen-sisustus

Myös kodin muissa kylpytiloissa on käytetty kolmiulotteista seinämateriaalia luomaan yksityiskohtia ja varjoja.

kodinhoitohuone-valkoharmaa terassi-nakyma-luontoon

Terassilta on näkymät suoraan luontoon. Täällä voi todella nauttia omassa rauhassa ja keskittyä kuuntelemaan lintujen laulua.

kivitalo-naantalikivitalo-naantali-piha

Talon tyylikäs arkkitehtuuri nousee entistä enemmän arvoonsa iltavalaistuksen myötä. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua Kasslin LKV -sivuilla.

 

Kuvat kasslin.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.