Upea portaikko

Moderniin Amsterdamissa sijaitsevaan kotiin suunniteltiin näyttävät ja kevyen näköiset portaat, jotka samalla erottavat keittiön ja ruokailutilan toisistaan. Projektin suunnittelusta vastasi arkkitehtitoimisto Laura Álvarez Architecture.

Metallista valmistetut portaat ovat riittävän kevye näköiset ja ne melkein kuin leijuvat ilmassa. Ehkä lisäkaide voisi olla tarpeen turvallisuuden lisäämiseksi. Valkoiset portaat hukkuvat mainiosti ympäröivään pelkistettyyn tilaan.

Kuvat lauraalvarez.eu / Ewout Huibers

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.