Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Upea ullakkoasunto täynnä valoa

Vanhan kerrostalon ylimmästä kerroksesta löytyy upeasti kunnostettu kattohuoneisto, joka tarjoaa hulppeat 115 neliötä ja persoonallisen pohjaratkaisun. Vinot katot, puuparrut ja valoa tulviva kattoikkunat tuovat huoneisiin aivan omanlaisensa tunnelman. Tämä kaunis Göteborgissa sijaitseva koti löytyy myynnistä Alvehmistä.

Eteisestä tullaan viihtyisään olohuoneeseen, josta löytyy myös moderni pallon muotoinen takka. Se toivottaakin vieraat ja asukkaat lämpimästi tervetulleiksi.

Vaalea puupinta vaihtuu keittiössä moderniin harmaaseen. Tilasta löytyy myös pyöreä ruokapöytä ja sen ympäriltä tyyliin sopivat Eames DSR tuolit.

Keittiön design tuo raikkaan tuulahduksen nykypäivän muotoilua, mutta yhdistyy silti kauniisti talon vanhoihin piirteisiin ja muotoihin.

Ilmavuutta, valoa ja viihtyisyyttä keittiön ja ruokailutilan yhdistelmään tuo tilan kulmassa sijaitseva parveke.

Muutaman askeleen tasovaihtelut tuovat kodin tunnelmaan mielenkiintoa ja syvyyttä.

Myös makuuhuoneessa pääsee nauttimaan kattoikkunasta, jonka saa halutessaan myös auki.

Kevytrakenteiset String hyllykalusteet ovat omiaan lastenhuoneen tavaroiden säilytyksessä.

Ja mikä olisikaan parempi paikka nauttia kattoikkunan hehkuvasta valosta iltahämärässä kuin kylpyamme.

Kuvat alvhem.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.