Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Upeasti remontoitu asunto täynnä valoa

vanhasta-uutta-sisustus-keittio

Tämä upeasti kunnostettu vanha asunto on saanut osakseen valoisan ilmeen, johon kodikkuutta ja lämpöä tuovat alkuperäinen puulattia, talon rakenteelliset piirteet ja mielenkiintoa lisäävät yksityskohdat. Valoisan ilmeen seasta löytyy tunnelmallinen sisustus, joka kätkee itseensä hienoja kontrasteja sekä tummista pinnoista että rouheista materiaaleista. Myynnissä Alvhem -sivuilla.

vanhasta-uutta-sisustus-keittiokaapit

Keittiön tasapainoinen tyyli syntyy seinustan pitkästä työskentelytasosta sekä rajoitetusta määrästä yläkaappeja, jolloin myös seinän tiilirappaus jää näyttävästi esiin. Valkoisena se kuitenkin hukkuu sopivasti muiden vaaleiden pintojen sekaan korostaen sisustuksen valkoista tyyliä. Keittiön päädyn syvennys on mainio paikka pienelle pöydälle, jossa voi nauttia välipalan kokkailun lomassa.

vanhasta-uutta-sisustus-ruokailutila

Viereisestä huoneesta löytyy runsaasti tilaa suurelle ruokapöydälle, jonka toiselta puolelta löytyy kaunis koristeellinen sohvapenkki. Se antaa kivaa kodikasta tunnelmaa ja vaihtelua penkkirivien rinnalle. Kulmassa muhkea musta nojatuoli tuo kivan mustan kontrastin sisustukseen.

vanhasta-uutta-sisustus-olohuone

Olohuoneesta löytyy istumapaikkoja kaikille halukkaille. Kulmaan sijoitettu leveä Le Grand Air nojatuoli on oiva paikka vaikkapa päivätorkkujen ottamiseen tai kirjan lukemiseen. Kokonaisuus täydentyy saman sarjan isommalla valkoisella sohvalla sekä tyylikkäällä mustalla nojatuolilla. Takaa tulvii myös upeasti luonnonvaloa suurista ikkunoista.

vanhasta-uutta-sisustus-olohuone-syvennys

vanhasta-uutta-sisustus-makuuhuone

Päämakuuhuoneessa on kivasti tilaa ja avonainen säilytysratkaisu inspiroi pitämään hyllyt järjestyksessä. Halutessaan kaapin sisällön voisi toki peittää esimerkiksi verhokankaalla säilyttämään tilan kevyen ilmeen.

vanhasta-uutta-sisustus-valkoinen-makuuhuone

Tyyli jatkuu samanlaisena siirryttäessä huoneesta toiseen. Kodikkaat tekstiilit, tummat kalusteet ja printit seinillä tuovat kivaa rytmiä sekä yksityiskohtia huoneiden sisustukseen.

vanhasta-uutta-sisustus-lastenhuone-kalusteet

Lastenhuoneessa lelut ja kalusteet kulkevat sopisoinnussa muodostaen samalla käytännön ratkaisuja että mahdollistaen leikkimisen.

vanhasta-uutta-sisustus-lastenhuone

vanhasta-uutta-sisustus-kylpyhuone

Kylpyhuoneen valtaa kokonaan valkoinen sekä hyvin suunniteltu valaistus. Helposti siirreltävät lasiovet korvaavat tilaa vievän suihkukaapin ja näin tila pysyy käytännöllisen avoimena.

vanhasta-uutta-sisustus-eteinen

Eteiseen rouheutta tuo vanha metallikaappi, joka toimii tietysti myös säilytyskalusteena.

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.