Upeasti remontoitu yksiö Helsingissä

15.4.2016

valoisa-pieni-yksio-kalustus

Tämä 30 neliön kokoinen Helsingissä sijaitseva asunto koki täydellisen muutoksen, jonka myötä näinkin rajoitetusta neliömäärästä saatiin puristettua upea valoisa ja toimiva kokonaisuus. Asunnon kolmiomainen muoto asetti vielä omat haasteensa, mutta toisaalta se toi myös oman persoonallisen vivahteen asunnon tunnelmaan. Remontista on vastannut Helsingin Helmeksi Proejktit.

valoisa-pieni-yksio-yksityiskohdat

Huikea 3,4 metriä suuri huonekorkeus tarjosi luonnollisen vaihtoehdon parviratkaisun tekemiseen, jonka rakenne tuo samalla myös viihtyisän välikaton osaan asuntoa.

valoisa-pieni-yksio-keittionurkkaus

Kiiltävät valkoiset pinnat ovat mainio keino korostaa valon määrää pienissä tiloissa ja elävyyttä valkoisille pinnoille saadaan mm. lattiapinnan tekstuureilla sekä tekstiileillä, vaikka nekin noudattelisivat pitkälle valkoista värimaailmaa.

valoisa-pieni-yksio-keittio

Lisää työskentelytasoa keittiöön on saatu tilan jakavalla saarekkeella, jonka ääressä mahtuu myös kätevästi syömään. Pieninä lisähuomiona – saarekkeen pöytälevy tulee sopivasti hieman yli reunan, jolloin saarekkeen ääressä syöminen on miellyttävämpää, kun jalat mahtuvat sopivasti hieman ”pöydän alle”.

valoisa-pieni-yksio

Kiiltävä valkoinen,  koko asunnon kattava alakatto pitää huolen riittävästä valaistuksesta myös pimeimpinä vuodenaikoina.

valoisa-pieni-yksio-oleskelu

Kevytrakenteinen parvelle vievä portaikko ei varasta liiaksi huomiota tai tilaa.

valoisa-pieni-yksio-portaat-parvelle

Kokonaisuus on todella hurmaava ja kaikesta näkee, mitn hyvin neliöt on saatu tehokkaaseen käyttöön.

valoisa-pieni-yksio-parvi

Viihtyisälle parvelle on saatu mahtumaan myös kaappeja vaatesäilytystä varten ja sisustuksen kannalta viherkasvit tuovat oman energisen piristysruiskeensa kodin tunnelmaan.

Kuvat Helsingin Helmeksi Projektit

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.