Upeasti remontuitu pieni yksiö

pieni-yksio-remontointi-1

Pienien asuntojen remontointeihin erikoistunut Helsinki Home Design on onnistunut jälleen kerran upeasti työssään. Tässä asunnossa laitettiin kaikki pinnat uusiksi lukuun ottamatta jo putkiremontin yhteydessä uusittua kylpyhuonetta. Neliöitä tästä kompaktista yksiöstä löytyy kaikkiaan 22, joten tilojen tehokas hyödyntäminen on ollut erittäin tärkeässä roolissa.

pieni-yksio-remontointi-2

Kevytrakenteiset kulmaportaat vievät makuuparvelle, jonka alle jää hyvät tilat keittiön toiminnoille. Kiiltävä alakatto, joka jatkuu aina eteistilasta olohuoneeseen asti tuo upeita heijastuksia näyttävästä kattovalaisimesta. Katto on rajattu parven alkamiskohtaan, jolloin parven korkeus on saatu samalla maksimoitua.

pieni-yksio-remontointi-3

Keittiön perältä löytyy tilan ehdoton väripilkku. Välitilaa komistaa kuva asunnon lähiympäristöstä. Näin se tuo samaa tunnelmaa mitä olohuoneen ikkunasta voi ihailla. Keittiöön ei ole asennettu erillisiä yläkaappeja, mikä näissä neliöissä on hyvä ratkaisu avaruuden säilyttämiseksi. Pienet hyllymäiset rakenteet palvelevat mainiosti ja niillä saa säilymään suosikkireseptikirjat sekä muutamat viinilasit. Samalla ne toimivat esimerikiksi maustehyllyinä ja niihin on saatu integroitua myös valaistus.

pieni-yksio-remontointi-5

Valkoisen keskellä kaikki väriläiskät ovat tervetulleita ja ne nousevat näyttävästi esiin.

pieni-yksio-remontointi-4

Koko tilan korkuuiset verhot erottavat eteistilan muusta asunnosta.

pieni-yksio-remontointi-6 pieni-yksio-remontointi-7

Oleskelutilan seinustalla on pitkä tyylikäs futon tyyppinen sohva. Sohvan yllä leveä peili tuo syvyyttä ja korostaa tilavaikutelmaa.

pieni-yksio-remontointi-8

Asunnon harmoninen valkoharmaa värimaailma toimii loistavasti yhteen lattian kelomaisen kuvioinnin kanssa. Lisää tästä projektista voit katsoa Helsinki Home Design -verkkosivuilta.

Kuvat helsinkihomedesign.fi