Search
Close this search box.

Upeasti remontuitu pieni yksiö

pieni-yksio-remontointi-1

Pienien asuntojen remontointeihin erikoistunut Helsinki Home Design on onnistunut jälleen kerran upeasti työssään. Tässä asunnossa laitettiin kaikki pinnat uusiksi lukuun ottamatta jo putkiremontin yhteydessä uusittua kylpyhuonetta. Neliöitä tästä kompaktista yksiöstä löytyy kaikkiaan 22, joten tilojen tehokas hyödyntäminen on ollut erittäin tärkeässä roolissa.

pieni-yksio-remontointi-2

Kevytrakenteiset kulmaportaat vievät makuuparvelle, jonka alle jää hyvät tilat keittiön toiminnoille. Kiiltävä alakatto, joka jatkuu aina eteistilasta olohuoneeseen asti tuo upeita heijastuksia näyttävästä kattovalaisimesta. Katto on rajattu parven alkamiskohtaan, jolloin parven korkeus on saatu samalla maksimoitua.

pieni-yksio-remontointi-3

Keittiön perältä löytyy tilan ehdoton väripilkku. Välitilaa komistaa kuva asunnon lähiympäristöstä. Näin se tuo samaa tunnelmaa mitä olohuoneen ikkunasta voi ihailla. Keittiöön ei ole asennettu erillisiä yläkaappeja, mikä näissä neliöissä on hyvä ratkaisu avaruuden säilyttämiseksi. Pienet hyllymäiset rakenteet palvelevat mainiosti ja niillä saa säilymään suosikkireseptikirjat sekä muutamat viinilasit. Samalla ne toimivat esimerikiksi maustehyllyinä ja niihin on saatu integroitua myös valaistus.

pieni-yksio-remontointi-5

Valkoisen keskellä kaikki väriläiskät ovat tervetulleita ja ne nousevat näyttävästi esiin.

pieni-yksio-remontointi-4

Koko tilan korkuuiset verhot erottavat eteistilan muusta asunnosta.

pieni-yksio-remontointi-6 pieni-yksio-remontointi-7

Oleskelutilan seinustalla on pitkä tyylikäs futon tyyppinen sohva. Sohvan yllä leveä peili tuo syvyyttä ja korostaa tilavaikutelmaa.

pieni-yksio-remontointi-8

Asunnon harmoninen valkoharmaa värimaailma toimii loistavasti yhteen lattian kelomaisen kuvioinnin kanssa. Lisää tästä projektista voit katsoa Helsinki Home Design -verkkosivuilta.

Kuvat helsinkihomedesign.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke