Upeasti suunniteltu omakotitalo

omakotitalo-sisustus-vaalea

Upea 270 neliön kokoinen omakotitalo Kaarinassa nauttii luonnon ympäröimästä maisemasta merinäkymien kera. Avarat yhteiset oleskelutilat luovat loistavat puitteet arkeen ja juhlahetkiin. Kodin myynti-ilmoitus löytyy Bo LKV -sivuilta.

omakotitalo-sisustus-parveke

Ikkunoista avautuva luonto liittyy olennaiseksi osaksi vaaleaa sisustusta, johon ryhtiä tuo kauniit puiset yksityiskohdat sekä hillitty harmaa väri. Ruokailutilan ääressä pääsee nauttimaan niin maisemista kuin takkatulen lämmöstä.

omakotitalo-sisustus-maisemat

Olohuone-ruokailutil-avokeittiö muodostaa toimivan yhtenäisen ja avaran kokonaisuuden, jossa on helppo seurustella ja viettää yhteistä aikaa.

omakotitalo-sisustus-takka-ruokapoydan-aarella

Tyylikäs tammilankkulattia tuo elegantin ja lämpimän tunnelman muuten vaaleaan sisustukseen.

omakotitalo-sisustus-keittio-vaalea

Keittiössä on hyvin tilaa kokkailulle ja kodinkoneet integroituvat huomaamattomasti tilan kalusteisiin.

omakotitalo-sisustus-keittio-valkoinen

Ikkunoista tulviva luonnonvalo korostaa tilan avaraa tunnelmaa tarjoten samalla mukavasti työskentelyvaloa keittiötöiden lomassa.

omakotitalo-sisustus-lastenhuone

Luonto yhdistyy liki kaikkiin kodin tiloihin. Niin myös lastenhuoneessa.

omakotitalo-sisustus-portaikko

Portaikon alle jäävä tila on hyödynnetty oleskelutilana.

omakotitalo-sisustus-kylpyhuoneomakotitalo-sisustus-takkahuone

Tunnelmallinen ja moderni takkahuone luo viihtyisät puitteet saunahetkiin ja reuntoutumiseen.

omakotitalo-sisustus-parveketerassi

Tilavalla ja katetulla terassilla pääset nauttimaan luonnosta tarpeen tullen suojassa niin auringonpaahteelta kuin sateeltakin. Katoksen ansiosta terassia pystyy hyödyntämään melkeinpä vuoden ympäri.

omakotitalo-sisustus-piha

Etupiha toivottaa asukkaat ja vieraat tervetulleeksi. Autokatoksesta löytyy tilaa useammallekin autolle. Kerrassaan upea kokonaisuus, jossa ei voi olla viihtymättä. Lisää kohteesta voit katsoa Bo LKV -verkkosivuilla.

Kuvat bolkv.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Polttopuiden ja puuhommien tekeminen sujuu paremmin sekä turvallisemmin laadukkailla Fiskarsin valmistamilla kirveillä.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson