Upeasti viimeistelty kodikas sisustus

olohuone-sisustus-keittiosaareke

Tunnelmallinen sisustus ja todella taidokas viimeistelty stailauksessa saavat tämän 72 neliön kokoisen kolmion hehkumaan ainutlaatuista tunnelmaa ja kodikkuutta. Asunto löytyy Entrancen sivuilta.

keittio-tiiliseina

Olohuoneen ja keittiön erottavat toisistaan saareke, jonka olohuoneen puoleista seinää koristava puupinta sopii täydellisesti yhteen asunnon vaaleaksi käsitellyn alkuperäisen puulattian kanssa. Keittiön seinää hallitsee raflaava tiiliseinäpinta, joka tuo omaleimaista tunnelmaa keittiöön ja saa valot ja varjot upeasti esille.

keittion-sisustus-yksityiskohdat

Keittiökaappien lisäksi säilytystilaa on tuotu avohyllyillä sekä siirrettävillä irtokalusteilla.

keittio-ruokapoyta-avohyllyt

Keittiön toista seinää koristaa valkoineen laattapinta, mikä tuo mielenkiintoisen sekoituksen tekstuureja tilan ilmeeseen. Peremmällä puinen ruokapöytä jatkaa lattian naturellia ilmeikkyyttä. Metallinen säilytyskaluste tuo tilaan kahvilamaisen fiiliksen, samoin kuin seinälle kiinnitetyt printit.

vaalea-puulattia

Pieniä yksityiskohtia löytyy sieltä täältä. Myös katonrajan palkit luovat tilaan mielenkiintoa lisäävää syvyyttä ja vaihtelua.

olohuone-sisustus-vaalea-puulattia

Olohuone on kompakti ja sieltä aukeavat leveät pariovet makuuhuoneen puolelle.

makuuhuone-valkoinen-puu

Sängynpääty muodostuu hyllyköstä, julisteista ja koriste-esineistä.

makuuhuone-tyopoyta

Tilaan on mahdutettu myös mukavan kokoinen työpöytä.

vaalea-koti-lastenhuone

Lastenhuone jatkaa kodin valoisaa ja hempeää sisustustyyliä.

eteinen-vaalea-puulattia

Kattoon upotetut spotit pitävät huolen riittävästä valosta myös eteistilassa.

eteinen-puinen-vaatenaulakko

Näkymä eteisestä keittiön on vähintäänkin houkutteleva. Puinen vaatenaulaukko on loistava vaihtoehto kiinteälle säilytyskalusteelle ja lisää tilan avaruutta.

Kuvat entrancemakleri.se / Anders Bergstedt

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson