Search
Close this search box.

Vaaleaa luksusta ullakkoasunnossa Helsingissä

keittio-valkoinen-ullakkoasunto-helsinki

Hietaniemenkadulta Helsingissä, löytyy myynnissä upeasti remontoitu ullakkohuoneisto, jonka persoonalliset arkkitehtuuriset piirteet ja valoisa vaalea ilme tarjoavat sisustajalle mahtavan tilaisuuden toteuttaa itseään. Tähän kaksiomuotoon suunniteltuun asuntoon mahtuu huikeat 120 neliötä, mikä tarkoittaa todella ilmavia huonetiloja. Asunto myy Bulevardin Kotimeklarit.

keittio-ullakkoasunto-helsinki

Keittiö rakentuu ison saarekkeen ympärille ja kaapistot löytyvät huikean muotoisen katon saattelemana seinustoilta. Tilaan mahtuu helposti myös suurempikin ruokailuryhmä.

huoneet-ullakkoasunto-helsinkitilat-ullakkoasunto-helsinki

Rakenteelliset yksityiskohdat, katon muodot ja yleinen tilojen ilmavuus korostavat asunnon modernia vaaleaa ilmettä.

olohuone-ullakkoasunto-helsinki

Säilytystilaa on tuotu olohuoneeseen koko seinän korkuisilla peililiukuovikaapeilla. Se korostaa myös suurista parvekeikkunoista tilaan tulvivaa luonnonvaloa.

takka-ullakkoasunto-helsinki

Näyttävä takka toimii upeana sisustuselementtinä ja loihtii illan tullen lämpöä sekä tunnelmaa ympärilleen.

kattoikkuna-ullakkoasunto-helsinki

Ilmavuutta on korostettu huoneita jakavalla lasiseinällä, joka tuo virastomaisen vivahteen, mutta samalla myös hauskan yksityiskohdan tilan tunnelmaan. Lisää valoa huoneeseen tulee kattoikkunasta.

suihku-ullakkoasunto-helsinki

Kylpyhuoneen sisustus mukailee asunnon vaaleaa ja harmaa värimaailmaa.

kylpyhuone-ullakkoasunto-helsinki

Selkeitä linjoja ja ajatonta tyyliä.

sauna-ullakkoasunto-helsinki

Asunnosta löytyy myös moderni vaalea sauna, jonka mielenkiintoiset lauteet tuovat tilaan kivan vivahteen.

Kuvat bulevardinkotimeklarit.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke