Vaaleasti sisustettu tilava kaksio

vaalea-sisustus-keittio

Tämä Espoossa sijaitseva tilava 69 neliön kaksio hurmaa valoisalla vaalealla ilmeellään, johan tunnelmaa ja kodikkuutta tuovat luonnollinen rottinkin sekä muut pienet yksityiskohdat. Asunto löytyy myynnistä Etuovesta ja sen myyntiä hoitaa RE/MAX Casa Alto.

koti-vaalea-sisustus-keittio

Modernin valkoisen keittiön yksityiskohdat syntyvät ruokapöydän lokerikoissa lymyilevistä rottinkikoreista, seinätaulusta ja hyllyillä säilytettävistä esineistä. Retrohenkinen valkoinen jääkaappi pomppaa juuri sopivasti esiin ja pienen, mutta merkittävän lisän tilaan.

koti-vaalea-sisustus-keittio-2

Uuni sijaitsee kätevästi hieman korkeammalla eikä lattiatasossa. Mosaiikkilaatta lieden takaseinällä tuo kivan yksityiskohdan.

koti-vaalea-sisustus-ruokapoyta

Tila jatkuu keittiöstä olohuoneeseen ja näin tilasta on saatu miellyttävän avara vaikkapa illanistujaisia silmällä pitäen.

koti-vaalea-sisustus-olohuone

Beach house tunnelmaa sisustukseen tuovat rottinkituoli, säleikköikkuna sekä samaa sävyä oleva lattiamatto.

koti-vaalea-sisustus-olohuone-kalusteet

Sisustuksessa on juuri sopivasti romantiikkaa, mutta se ei mene liian hempeäksi. Tasapainoinen kokonaisuus.

koti-vaalea-sisustus-valitila

Keittiön vieressä sijaitsee kodin erikoisuus. Eteiseen vievä välitila on hyödynnetty kodinhoitohuoneen toiminnoille. Näin kylpyhuone on saatu pidettyä omana tilanaan ja arjen pyykkiaskareet ja muut puuhastelut hoituvat kätevästi tässä väliseinällä rajatussa tilassa.

vaalea-sisustus-makuuhuone

Makuuhuone on miellyttävän tilava ja sinne mahtuu sängyn lisäksi hyvin säilytyskalusteita sekä pöytänurkkaus.

vaalea-sisustus-makuuhuone-2

Kaunis nahkaverhoiltu sängynpääty sekä nojatuoli tuovat tilaan ripauksen ylellisyyttä. Kohteen tarkat tiedot löydät Etuovesta.

Kuvat etuovi.com / Casa Alto