Search
Close this search box.

Vågö ja Sandskär

Herkullisen muotoinen ja värinen Ikean Vågö -lepotuoli sopii niin parvekkeelle, terassille kuin olohuoneeseenkin. Keltaisen lisäksi tuolia on saatavilla mustana, valkoisena ja pinkkinä.

Tämä jo viime keväänä ensimmäisen kerran myyntiin tullut tuoli keräsi heti suurta suosiota ja se myytiinkin pian loppuun. Tuolin muotoilusta löytyy jotain tuttuja piirteitä Eero Aarnion suunnittelemiin kalusteisiin eikä siitä synny läheskään niin halpakalustemainen vaikutelma mitä tämän kaltainen muovituoli voisi olla.

Seuraksi tällä ilopillerituolille on tarjolla Sandskär -pöytä, jonka irrotettavaa pöytälevyä voi käyttää tarpeen tullen vaikkapa tarjottimena. Kokonaisuuden viimeistelet tietenkin sopivan värisillä istuintyynyillä ja muilla tekstiileillä.

Kuvat ikea.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Jolina ruokapöydän tuoli
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke