Valaisinkampanja

fds-valaisinkampanja

Finnish Design Shopin valaisinkampanjassa saat tilauksen loppusummasta 25 euron alennuksen kampanjakoodilla ETU25, kun ostat valaisimia yli 150 euron arvosta (Tarjous on voimassa 20. lokakuuta 2013 asti, ja koskee kaikkia valaisimia). Valikoimasta löytyy paljon upeita ja tunnelmallisia valaisimia mihin tahansa tilaan ja tyyliin. Kuvassa muutamia toimituksen suosikkeja, kuten esimerkiksi Design House Stockholmin palkittu ja suosittu Work Lamp -valaisin, Muuton rennosti roikkuvat E27 valaisimet ja Iittalan Leimu valaisin. Tutustu tarkemmin valikoimaan Finnish Design Shopissa ja löydä omat suosikkisi.

Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa

Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.