Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valaisinkampanja

fds-valaisinkampanja

Finnish Design Shopin valaisinkampanjassa saat tilauksen loppusummasta 25 euron alennuksen kampanjakoodilla ETU25, kun ostat valaisimia yli 150 euron arvosta (Tarjous on voimassa 20. lokakuuta 2013 asti, ja koskee kaikkia valaisimia). Valikoimasta löytyy paljon upeita ja tunnelmallisia valaisimia mihin tahansa tilaan ja tyyliin. Kuvassa muutamia toimituksen suosikkeja, kuten esimerkiksi Design House Stockholmin palkittu ja suosittu Work Lamp -valaisin, Muuton rennosti roikkuvat E27 valaisimet ja Iittalan Leimu valaisin. Tutustu tarkemmin valikoimaan Finnish Design Shopissa ja löydä omat suosikkisi.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.