Valkeus on puoliruokaa

avokirjahylly-puulattia-sisustus

Skandinaavisesta sisustuksesta tuttu teema valkoisia seiniä ja puisia pintoja on kaikesta suosiostaan huolimatta aina yhtä toimiva ja tyylikäs pohja sisustukselle. Vaaleat pinnat antavat pienimmillekin yksityiskohdille ja materiaaleille tilaisuuden astua esiin, muokaten samalla koko sisustuksen tunnelmaa. Tässä esiteltynä 74 neliön kokoinen reilu kaksio, jossa puulattiat ja sisustuksen rentous luovat kokonaisvaltaisen rennon atmosfäärin. Kyseinen kohde löytyy myynnistä Entrance -sivuilta.

olohuone-puulattia-sisustus

Harmaan monet sävyt, geometriset muodot ja kalusteiden ilmava sijoittelu antaa mahdollisuuden muokata sisustusta ajankohdan mukaan, ja tuoda siihen hetkittäisiä värikkäitäkin yksityiskohtia.

olohuone2-puulattia-sisustus

Puulattiat läpi asunnon loihtivat lämpimän kodikkaan tunnelman tiivistäen kokonaisuuden ja huoneet samalla toisiinsa huomaamattomasti, mutta sitäkin merkittävämmin.

takka-puulattia-sisustus

Koristeellinen vanha kaakeliuuni olohuoneessa antaa upean yksityiskohdan ja se herättää valkoiset pinnat samalla upeasti henkiin.

makuuhuone-puulattia-sisustus

Liki kaikissa asunnon huoneissa on käytetty avohyllyköitä säilytystä varten. Näin esineet ja arjen tarpeisto on paitsi helposti saatavilla, myös helposti huomattavassi eikä kaappeihin jää lojumaan tavaroita unohduksiin.

pariovet-puulattia-sisustus

Leveät pariovet siivittävät sisustuksen tunnelman makuuhuoneesta olohuoneeseen. Makuuhuoneesta pääsee kätevästi myös suoraan lastenhuoneeseen.

lastenhuone-puulattia-sisustus

Vanhat puiset huonekalut ja raffi metalli tuovat lastenhuoneeseen kivaa rustiikkia tyyliä.

lastenhuone-avohylly-puulattia-sisustus

Tavaramäärä pysyy hallussa, kun käytössä olevat lelut ja esineet löytyvät avohyllyiltä eikä unohdettuina kasoina kaapeissa ja säilytysarkuissa.

keittio-puulattia-sisustus

Moderni mustavalkoinen pohjustaa keittiön upeaa tunnelmaa. Ajaton värimaailma yhdistyy tyylikkäästi puisen lattiapinnan kanssa ja tunnelmaa tilaan tuovat mm. omaleimainen liesituuletin sekä ruokapöydän yläpuolella sijaitseva kiiltävä riippuvalaisin.

keittiotasot-puulattia-sisustus

Kevytrakenteiset säilytyskaapistot seinällä tarjovat säilytystilaa myös hyllytilana.

avara-keittio-puulattia-sisustus

Pelkistettyä ja ilmeetöntä, mutta toimivaa ja tyylikästä.

kylpyhuone-puulattia-sisustus

Suihkukaapin sijaan kaarevat lasiseinät tuovat kylpyhuoneeseen tyyliä ja avaruutta.

eteinen-puulattia-sisustus

Valoisa valkoinen vaaleus toivottaa vieraililjan tervetulleeksi eteisessä, josta vanhat kuluneet pinnat tuovat kodikkaan tunnelman ja muistutuksen talon vanhasta alkuperästä.

Kuvat entrancemakleri.se / Anders Bergstedt