Valkoinen helmi

28.9.2011

Aina on aikaa ihastella kauniita skandinaavisia koteja, joiden selkeälinjaisuus ja minimalistiset värivalinnat yhdessä tarkkaan harkittujen yksityiskohtien kanssa puhuttelee yksinkertaisuudellaan. Tämä Tukholmassa sijaitseva 185 neliömetrin luksuskoti on sisustustettu hyvin avoimeksi ja tiloissa puhuttelee niiden avaruus.

Keittiön kaikki tärkeät toiminnot sijaitsevat suuressa saarekkeessa, joka kätkee sisääns myös paljon säilytystilaa. Saarekkeen takana keittiön toisella puolella on lisää kaappitilaa sekä uunit. Kaunis pitkä valaisin saarekkeen pitää huolen riittävästä valaistuksesta kokkailun lomassa.

Ruokapöytä on saanut seurakseen näyttävät seeprakuvioiset nojatuolit sekä muhkean sohvan. Taustalle seinustalle on sijoitettu pieni televisioruutu ja näin pidemmätkin ruokailuhetket sujuvat koko perheen kesken tässä mediakeskeisessä maailmassa.

Olohuoneessa on runsaasti tilaa. Muhkeat sohvaryhmät takaavat viihtyvyyden suuremmankin porukan kesken. Valkoista sisustusta värittävät tummasävyinen matto sekä seinätaulu.

Portaikko on melko avara ja siitä näkee pitkälle kodin muihin tiloihin. Eteistilan valaistukseen on myös kiinnitetty riittävästi huomiota. Tämä onkin tärkeää tilassa, jossa ikkunoista ei pääse tulemaan luonnonvaloa.

Vaatesäilytykselle on ruhtinaallisesti tilaa. Kaikille vaatteille on selkeät omat paikkansa ja näin asiat on helpompi pitää järjestyksessä.

Perheen pienin on saanut satumaisen prinsessasängyn, jota kehystää katosta roikkuva harsokangas. Pinkin ja punaisen sävyt tuovat piristysruiskeen tähän muuten vaaleaan tilaan.

Alakerrasta löytyy ikioma uima-allas, joka ei enempiä esittelyitä kaipaa. Seinälle toteutettu maisematapetti tuo tilaan luonnonläheisyyttä ja saa sinisen veden sädehtimään entistä houkuttelevampana.

Asunnon kylpyhuoneet ovat hillitysti ja modernisti sisustettuja. Ne ovat kuin omia pieni kylpylöitä kaiken suuren neliömäärän keskellä. Tutustu lisää asuntoon sitä esittelevällä verkkosivustolla.

Kuvat skeppsholmen.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.