Valkoinen kuutio

5.10.2012

Kaikessa valkoisuudessaan jo futuristisiakin piirteitä omaava asunto innostaa ja inspiroi silti jollain omaleimaisella otteellaan. Ehkä se on valkoisen puhtaus, linjakkuus ja yksinkertaisuus tai se, miten kauniisti puiset tehosteet sisustuksessa korostavat valkoisen voimaa ja selkeyttä.

Samassa linjassa keittiön kaapinovien kanssa olohuoneen puolella yksi seinä on väriltään ja materiaaliltaan puuta. Neliöiden tehokäyttö on tästä asunnosta kaukana, mutta asunto sinällään profiloituukin aivan omaan kategoriaan.

Huolimatta ”ylisiistitellystä” ulkomuodosta tästäkin pienestä n. 80 neliön lukaalista löytyy mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten puun ja valkoisen yhteiselo, sekä viherkasvien ja vihreiden yksityiskohtien nouseminen esiin kokonaisuuden seasta.

Vaatehuone on hyvin erikoinen ratkaisu ja siitä voisi saada juonnettua hyviä ideoita monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin. Lasiseinällä erotettu tila pitää paitsi pölyt poissa, rytmittää myös muuta tilaa. Kauniina lisänä toimii lattiaan upotettu valkoisella koristekivillä katettu viherkasvinurkkaus.

k

Makuuhuoneessa vihreälle oivana väriparina toimii dramaattisen kaunis ja lämmin violetti. Asunno suunnittelusta on vastannut venäläinen designtoimisto ARCH.625.

Kuvat arch-625.ru

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.