Search
Close this search box.

Valkoinen kylpy

Valkoinen, mutta tällä kertaa ei niinkään skandinaavinen vaan ylellinen. Inspace Locations sivustolla esitelty asunto valloittaa valoisuudellaan, mitä tehostaa entisestään läpi huoneiston löytyvät valkoiset kalusteet ja tekstiilit. Olohuoneessa huomio kiinnittyy upeaan kattokruunuun sekä suureen pöytärahiin keskellä huonetta.

Portaikon juuressa valtava peili herättää henkiin uneliaimmankin asukin. Uurnamaiseen  mustaan ruukkuun kätkeytyy aina tarpeellista säilytystilaa.

Makuuhuoneessa ylellisyydestä pitää huolen pehmeä kokolattiamatto. Sängyn ja muiden kalusteiden koristeelliset pirteet tekevät huoneesta lähes kuninkaallisen näköisen. Näky on kuin modernista kartanosta.

Asunnosta löytyy myös hillitympiä kalusteita, joskin valkoisesta värimaailmasta on pidetty kiinni.

Kuvat inspacelocations.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke