Valkoinen unelma luonnon helmassa

14.1.2016

talo-luonnon-syleilyssa

Tukholman lähistöllä, luonnon syleilyssä ja metsämaisemien ympäröimänä sijaitsee upea valkoinen omakotitalo, jonka viihtyisällä terassi- ja piha-alueella pääsee nauttimaan myös lämpimistä kesäpäivistä. Kodin 184 neliöön kätkeytyy upeat valoisat ja avarat tilat, joissa korostuu viihtyisä yhdessä oleminen. Asunto on myynnissä Bjurfors -kiinteistövälittäjällä.

eteinen-talo-luonnon-syleilyssa

Suuri huonekorkeus ja tyylikäs portaikko korostavat tilan valoisuutta ja avaraa tunnelmaa. Kodikkuutta valkoiselle ilmeelle tuo luonnonmateriaalista tehdyt suuret lattiamatot.

sisustus-talo-luonnon-syleilyssa

Keittiö, ruokailutila ja oleskelutila muodostavat upean yhtenäisen kokonaisuuden. Upeat liukupariovet tuovat eteisestä tähän näyttävään tilaan, jossa kontrastia valkoisille seinille tuovat musta takka, ruokaryhmän tuolit sekä keittiön valaisimet ja muut yksityiskohdat.

keittio-talo-luonnon-syleilyssa

Suuri saareke tuo keittiöön sekä työskentelytilaa että hyvän paikan nautiskella välipalaa.

ruokailutila-talo-luonnon-syleilyssa

Erkkerimäinen ruokailutila tarjoaa mainion paikan suurellekin ruokapöydälle. Tilan nurkkiin mahtuvat vielä mukavat nojatuolit, joissa voi nautiskella kupposen kahvia ja ihastella samalla ikkunoista avautuvaa pihamaisemaa.

oleskelutila-talo-luonnon-syleilyssa

Paperivalaisin tuo oleskelutilan ilmeeseen mukavaa pehmeyttä ja punainen matto taas kodikasta lämpöä.

kylpyhuone-valkoinen-talo-luonnon-syleilyssa

Pelkistetty valkoinen jatkaa matkaa myös kodin muihin tiloihin. Lasiovien taakse kätkeytyvän tilavan suihkuhuoneen lisäksi tilasta löytyy kylpyamme.

kodinhoitohuone-talo-luonnon-syleilyssa

Valaisimet ovat olennaisessa roolissa tämän kodin valkoisen kodin sisustusta. Rennosti roikkuvat teollishenkiset valaisimet tuovat hauskan lisän huoneen sisustukseen.

oleilunurkkaus-talo-luonnon-syleilyssamakuuhuone-talo-luonnon-syleilyssa

Makuuhuoneesta pääsee kätevästi tuulettamaan tunnelmaa avautuvista pariovista.

lastenhuone-talo-luonnon-syleilyssakylpyhuone-talo-luonnon-syleilyssa

Tiilimäinen valkoinen laatoitus tuo toisen kylpyhuoneen seinillä hauskan yksityiskohdan. Koristeellisempi mustavalkoinen lattialaatta taas tuo ryhtiä ja kontrastia lattiapintaan.

sisaankaynti-talo-luonnon-syleilyssa

Tämä koti on upea kokonaisuus, joka antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia. Vaaleita pintoja on helppo rytmittää ja tehostaa omilla suosikkiväreillään. Pääkerroksen erkkerimäinen muoto antaa tälle kodille mielenkiintoisen omaleimaisen luonteen.

Kuvat bjurfors.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.