Valkoiseen pukeutunut rento sisustus

7.5.2016

mustavalkoinen-tyyli-rento-sisustus

Tämän kaksion ihanan vaalea yleisilme saa valon liikkumaan vapaasti tilojen välillä, joissa vallitsee rento, mutta tyylikäs tunnelma. Isojen säilytyskalusteiden sijaan tiloihin on tuotu paljon helposti liikuteltavia hyllyratkaisuita, jotka elävät kätevästi sisustuksen vaihtelun mukana. Asunto löytyy myynnistä Fastighetsbyrånista.

mustavalkoinen-tyyli-rento-olohuone

Olohuoneen hillitty mustavalkoinen värimaailma saa kivaa kontrastia seinän taulukehyksistä, viherkasveista ja muista yksityiskohdista. Myös erilaiset geometriset muodot sekä tekstiileissä että huonekaluissa tuovat lisää mielenkiintoa kokonaisuuteen.

mustavalkoinen-tyyli-rento-avohyllyt

Puolittainen seinä erottaa olohuoneen keittiö/ruokailutilasta. Puinen valkoinen pöytäryhmä tuo kivan maalaisromanttisen vivahteen tilan tunnelmaan, joka täydentyy mm. upean riippuvalaisimen, viherkasvien ja julisteiden myötä.

mustavalkoinen-tyyli-rento-keittio

Myös keittiön tyyli noudattelee avointa ja rentoa tyyliä. Avohyllyillä tavarat tulevat upeasti esiin ja helpottavat niiden liikuttelua. Ylemmällä hyllyllä vanhat rustiikkiset pannut ja muut koriste-esineet tuovat kivan kontrastin modernin valkoisen rinnalle.

mustavalkoinen-tyyli-rento-makuuhuone

Makuuhuoneen perinteinen vaatekaappi on korvattu verhojen taakse kätkeytyvällä säilytystilalla, josta on rakennettu juuri asukkaan tarpeita vastaava kokonaisuus. Säilytystilaa kirjoille ja muille esineille on saatu näyttävästä puisesta sängynpäädystä, jonka päätyihin jää säilytyslokeroita.

mustavalkoinen-tyyli-rento-tyopiste

Toisella seinustalla on String -hyllykokonaisuus, joka elää säilytystarpeiden mukaan. Yhdelle tasoista on saatu myös tietokone, jolloin tila saadaan hyödynnettyä myös työpisteenä.

mustavalkoinen-tyyli-rento-valikko

Hyllykön vieressä sijaitsee hauska pieni syvennys, johon saa esimerkiksi työ- tai nojatuolin.

mustavalkoinen-tyyli-rento-eteinen

Jo eteisessä tulee ilmi sisustuksen rento tyyli. Kengät löytävät paikkansa vanhoista puisista säilytyslaatikoista ja takeille ripustustilaa löytyy teollisistyylisistä seinään kiinnitetyistä tangoista.

Kuvat fastighetsbyran.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.