Search
Close this search box.

Valkoisen vallankumous

Mikäli valkoisen yltäkylläisyys saa sinut voimaan pahoin kannattaa siirtyä suoraan seuraavaan artikkeliin. Tämä Australian itärannikolla sijaitseva asunto kirjaimellisesti kylpee valkoisessa, niin sisältä kuin ulkoa. Tarkemmat tiedot asunnosta löydät täältä.

Vaikka valkoinen hallitseekin kokonaisuutta, löytyy asunnosta siltä paljon tyylikkäitä piirteitä ja sisustusratkaisuita. Esimerkiksi keittiön ja ruokailutilan lattian suuri lattialaatta näyttää erittäin tyylikkäältä. Kattoon upotetut spotit pitävät huolen yleisvalosta ja saisi olla perusratkaisuna melkeinpä kaikissa tänä päivänä rakennettavissa asunnoissa.

Makuuhuoneen peilipintainen lipasto voisi toimia muunlaisessakin yhteydessä. Samoin sängyn yläpuolelle ripustettu prinsessahunto on hauska tapa tuoda hieman romantiikkaa tilaan.

Ainakaan valoisuuden puutteesta ei voi syyttää, myöskään kylpyhuoneen puolella. Muutamakin värikäs tekstiili siellä täällä toisi tilaan melkoisen piristysruiskeen.

Neliöitä ja huoneita tässä asunnossa on suurenkin perheen tarpeisiin. Tyylikkäät ja avoimet oleskelutilat palvelevat loistavasti illanistujaisissa. Mahtava näkymä terassilta tuo luonnon värit voimakkaasti sisustukseen ja valkoinen steriiliys kokee edes ripauksen värimaustetta.

Kuvat realestate.com.au

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke