Valkoisen vallankumous

23.4.2012

Mikäli valkoisen yltäkylläisyys saa sinut voimaan pahoin kannattaa siirtyä suoraan seuraavaan artikkeliin. Tämä Australian itärannikolla sijaitseva asunto kirjaimellisesti kylpee valkoisessa, niin sisältä kuin ulkoa. Tarkemmat tiedot asunnosta löydät täältä.

Vaikka valkoinen hallitseekin kokonaisuutta, löytyy asunnosta siltä paljon tyylikkäitä piirteitä ja sisustusratkaisuita. Esimerkiksi keittiön ja ruokailutilan lattian suuri lattialaatta näyttää erittäin tyylikkäältä. Kattoon upotetut spotit pitävät huolen yleisvalosta ja saisi olla perusratkaisuna melkeinpä kaikissa tänä päivänä rakennettavissa asunnoissa.

Makuuhuoneen peilipintainen lipasto voisi toimia muunlaisessakin yhteydessä. Samoin sängyn yläpuolelle ripustettu prinsessahunto on hauska tapa tuoda hieman romantiikkaa tilaan.

Ainakaan valoisuuden puutteesta ei voi syyttää, myöskään kylpyhuoneen puolella. Muutamakin värikäs tekstiili siellä täällä toisi tilaan melkoisen piristysruiskeen.

Neliöitä ja huoneita tässä asunnossa on suurenkin perheen tarpeisiin. Tyylikkäät ja avoimet oleskelutilat palvelevat loistavasti illanistujaisissa. Mahtava näkymä terassilta tuo luonnon värit voimakkaasti sisustukseen ja valkoinen steriiliys kokee edes ripauksen värimaustetta.

Kuvat realestate.com.au

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.