Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valkoisen valloittama sisustus

ruokailutila-sisustus-vari-valkoinen

Maskussa sijaitseva 236 neliön kokoinen omakotitalo kirjaimellisesti kylpee valkoisessa, joka korostuu ikkunoista tulvivan luonnonvalon myötä. Keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdistyvät avaraksi kokonaisuudeksi, joka erityisesti kesäaikaan jatkuu vielä ulkoterassille. Suuri huonekorkeus antaa tilalle arvokkaan ilmeen ja tekee siitä entistä ilmavamman. Tätä upeaa kotia myy Bo LKV.

oleskelutila-sisustus-vari-valkoinen

Valkoinen todella hallitsee niin tilojen lattia-, seinä- kuin kattopintojakin, ja sama linja jatkuu kalusteissa. Kodikkuutta ja piristystä kokonaisuuteen on tuotu kauniilla viherkasveilla.

suuret-ikkunat-sisustus-vari-valkoinen

Korkeat ikkunat tuovat ulkoa näkyvän luontomaiseman osaksi sisustusta sekä jatkavat olohuonetta terassille. Kesäaikaan se toimiikin melkein kuin toisena olohuoneena.

huonekorkeus-sisustus-vari-valkoinen

Ylemmän kerroksen oleskelutila paistaa näyttävästi esiin valkoisten kaiteiden takaa. Vaikka avoin huonekorkeus olisi voitu käyttää myös asuinpinta-alana, luo se kuitenkin aivan ainutlaatuista ja ylellistä tunnelmaa alakerran yhteistilaan.

keittiosaareke-sisustus-vari-valkoinenkeittio-tyyli-sisustus-vari-valkoinen

Keittiö rajoittuu ruokailutilasta saarekkeella, joka tarjoaa kokkaustilan lisäksi mainion paikan vaikkapa välipalan nauttimseen.

keittio-puuhella-sisustus-vari-valkoinen

Puuhella tuo keittiön puolelle ainutlaatuisen yksityiskohdan ja mahdollistaa myös vaihtoehtoisen ruoanlaittotavan.

portaikko-sisustus-vari-valkoinen portaat-sisustus-vari-valkoinen

Valoisa portaikko vie talon ylempään kerrokseen, jossa sijaitsevat makuuhuoneet.

ylakerta-sisustus-vari-valkoinen oleilutila-sisustus-vari-valkoinen

Yläkerran portaikon päästä löytyy rento yleiseen oleskeluun tarkoitettu tila, jota voisi käyttää myös hyvin avoimena kotikonttorina.

makuuhuone-sisustus-vari-valkoinen

Vaaleat ja kiiltävät pinnat jatkuvat myös makuuhuoneiden puolella.

lastenhuone-sisustus-vari-valkoinen

Tämä ihana koti antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia toteuttaa omia sisustusratkaisuitaan. Tuomalla väriä, erilaisia materiaaleja sekä tekstuureita talon valoisa vaalea pohja saa halutessaan aivan erilaista eloa osakseen.

Kuvat bolkv.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.