Valkoista, harmaata ja puuta

keittio-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Tämä reilu 70 neliöinen asunto Göteborgissa kätkee sisälleen tasapainoisen sisustuksen, jossa vaaleuden rinnalle kontrastia ja kodikkuutta tuovat harmaan monet sävyt sekä lämpöä henkivät puiset kalusteet. Sisustus noudattelee pitkälti tämän hetken skandinaavista sisustustyyliä, jossa leikitellään vaihtelevilla materiaaleilla sekä sävyillä ja tekstuureilla. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Stadshem -sivuilta.

Avonaiseen keittiötilaan on saatu mahtumaan hyvin myös ruokapöytä. Kalusteisiin integroidut kodinkoneet pitävät huolen yleisilmeen rauhallisuudesta ja antavat sisustuksen yksityiskohdat tulla näyttävästi esiin.

ruokapoyta-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Puisen retkihenkisen ruokapöydän ympäriltä löytyvät mustat ja valkoiset tuolit, joiden puiset jalkaosat sopivat mainiosti yhteen pöydän kanssa.

ruokailutila-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Seinustalle paikan koriste-esineille ja astioille tarjoavat avonainen hyllykkö sekä pienempi lipasta. Valkoisena ne uppoutuvat huomaamattomaksi osaksi valkoista seinää.

olouhuone-sohva-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Vintage henkisen yksityiskohdan olohuoneen sisustukseen tuo keltainen sohva. Viherkasveilla ja tekstiileillä on tuotu rentoa muhkeutta yleisilmeeseen.

olohuone-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Harmaat seinät tuovat ilmeeseen jotain jännää draamaa ja nostavat vaaleat kalusteet aivan uudella tavalla esille.

yksityiskohdat-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Valkoiset lattialistat ja ovenkarmit rytmittävät sisustusta kauniisti.

makuuhuone-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Makuuhuoneessa on myös tuotua tyylikästä väriä seinäpintoihin. Yöpöydät ovat upeat yksityiskohdat eivät vie turhaan lattiatilaa.

makuuhuone-valo-valkoinen-harmaa-puu-sisustusmakuuhuone-vaatetanko-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Rennosti katosta roikkuva vaatetanko tuo vaatteet osaksi sisustusta. Matala säilytyslaatikosta tarjoaa paikan viikattaville vaatteille ja muulle makuuhuoneen tarpeistolle.

tyohuone-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Asunnosta löytyy myös tilava työhuonekäyttöön soveltuva tila, jonka on vallannut mustavalkoinen sisustus. Koristeellinen tumma lattiamattia antaa upean kontrastin huoneen sisustukseen.

eteinen-valkoinen-harmaa-puu-sisustus

Myös eteisessä on käytetty ripustustanko vaatteiden säilytystä varten. Muhkea punainen nojatuoli tuo upean piristysruiskeen tilaan ja asettuu sopusointuun olohuoneen keltaisen sohvan kanssa.

Kuvat stadshem.se / Anders Bergstedt