Valkoista ja arjen pientä luksusta

3.1.2015

koti-moderni-mustavalko-1

Nuori pari remontoi kotinsa kokonaan uuteen uskoon ja lopputuloksena syntyi upea modernia valkoista, harmaata ja mustaa kiiltelevä kokonaisuus, josta ei puutu myöskään arjen pientä luksusta. Remontoitavaa alaa oli yhteensä n. 140 neilön verran. Kohde löytyy myynnistä Etuovi.comissa

koti-moderni-mustavalko-7

Keittiö on tyylikäs ja kompakti. Tiiliverhoiltu saareke tarjoaa lisää työskentelytasoa ja erottaa samalla ruokapöydän muusta keittiöstä. Seinän erkkerimäinen muoto tuo tilaan mielenkiintoisen lisän ja ikkunat seinällä tilaan kaivattua luonnonvaloa.

koti-moderni-mustavalko-4

Makuuhuoneessa sänky on sijoitettu pari askelmaa muuta huonetta korkeammalla, joka antaa hauskan ylvään vaikutelman. Sängyn muhkeat valkonahkaiset muodot tekevät tilasta luksusmaisen ja valaistuksesta pitävät huolen kimaltelevan kattokruunun lisäksi kattoon upotetut spotit.

koti-moderni-mustavalko-2

Makuuhuoneen toisesta päästä löytyy varmasti monen naisen mieleen oleva pukeutumistila peileineen.

koti-moderni-mustavalko-3

Oleskelutiloissa valkoista tasapainottamaan on tuotu hieman miehekkäämpää mustaa nahkaa sekä kivipintaa takan muodossa.

koti-moderni-mustavalko-5

Portaikon alapäähän jäänyt pieni vapaa tila on hyödynnetty ja siihen on sijoitettu pieni työpiste.

koti-moderni-mustavalko-6

Seurustelu tilaa löytyy myös yksinkertaisen tyylikkäänä sohvanurkkauksena, josta on karsittu kaikki turha pois. Tänne on mukava kerääntyä seurustelemaan ystävien kanssa ja kattaa pöytä herkuilla.

koti-moderni-mustavalko-8

Kylpyhuoneen tyyli jatkaa asunnon muusta ilmeestä tuttua linjaa. Mustaaja valkoista, höystettynä päätyseinän tapetista löytyvillä kirjoituksilla. Asunnon myynti-ilmoituksen löydät Etuovesta.

Kuvat Petro Mäntylä

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.