Valkoista ja puun sävyjä työpisteellä

tyopiste-valkoinen-puu

Puun sävyt ja valkoinen muodostavat rauhallisen pohjan minkä tahansa tilan sisustukselle. Tässä Stylizimoblogin Ninan stailaamalla työpisteellä vallitsee miellyttävän rento ja kodikas tunnelma, johon on tuota paitsi hauskoja myös käytännöllisiä yksityiskohtia ja sisustusratkaisuita. Esimerkiksi työpöydän yläpuolella roikkuva tanko nahkaremmien varassa tarjoaa tilaa muistilapuille ja lehdille. Harmahtava lankkupintaa matkiva tapetti taas tuo kaivattua tekstuuria ja eloa tilan muuten hillittyyn värimaailmaan. Useat tilassa käytetyistä Ferm Livingin tuotteista löydät Room21 -verkkokaupasta.

Kuva stylizimoblog.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.