Search
Close this search box.

Valkoista ja puuta

valkoistajavaloisaa1

Upeasti valossa kylpevä vaalea koti, jonka puiset huonekalut tuovat lämmintä ilmettä kaiken muun valkoisen keskelle. Myös huomiota herättävät julisteet ja muut yksityiskohdat rikkovat valkoisen hallitsemaa värimaailmaa. Asunnon stailauksesta on vastannut Lotta Agaton.

valkoistajavaloisaa2

Puisen pyöreän pöydän ympärille on mukava kokoontua juomaan kupposet kahvia. Paremminkin kylpyhuoneesta tuttu laattamainen seinä herättää sopivasti huomiota ja mielenkiintoa.

valkoistajavaloisaa3

Upean puisen ruokapöydän ympäriltä löytyy erilaisia tuoleja, mikä tekee kokonaisuudesta erittäin toimivan eikä liian tylsän. Huomaa myös katossa roikkuvat Döden valaisimet, jotka sopivat loistavasti puisten huonekalujen kaveriksi.

valkoistajavaloisaa4

Seinälle kiinnitetty lipasto tarjoaa mainiosti säilytystilaa. Seinälle kiinnitettynä lipaston alta on helppo siivota. Lipaston päälle mahtuu mukavasti koriste-esineitä. Aina tarpeelliset lisäistuimet on sijoitettu lipaston viereen, jossa ne säilyvät helposti saatavilla, mutta eivät näytä häiritsevältä. Seinässä kiinni olevat valaisimet ovat myös hauska yksityiskohta.

Kuvat Pia Ulin / piaulin.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke