Valkoista ja puuta

3.7.2013

valkoistajavaloisaa1

Upeasti valossa kylpevä vaalea koti, jonka puiset huonekalut tuovat lämmintä ilmettä kaiken muun valkoisen keskelle. Myös huomiota herättävät julisteet ja muut yksityiskohdat rikkovat valkoisen hallitsemaa värimaailmaa. Asunnon stailauksesta on vastannut Lotta Agaton.

valkoistajavaloisaa2

Puisen pyöreän pöydän ympärille on mukava kokoontua juomaan kupposet kahvia. Paremminkin kylpyhuoneesta tuttu laattamainen seinä herättää sopivasti huomiota ja mielenkiintoa.

valkoistajavaloisaa3

Upean puisen ruokapöydän ympäriltä löytyy erilaisia tuoleja, mikä tekee kokonaisuudesta erittäin toimivan eikä liian tylsän. Huomaa myös katossa roikkuvat Döden valaisimet, jotka sopivat loistavasti puisten huonekalujen kaveriksi.

valkoistajavaloisaa4

Seinälle kiinnitetty lipasto tarjoaa mainiosti säilytystilaa. Seinälle kiinnitettynä lipaston alta on helppo siivota. Lipaston päälle mahtuu mukavasti koriste-esineitä. Aina tarpeelliset lisäistuimet on sijoitettu lipaston viereen, jossa ne säilyvät helposti saatavilla, mutta eivät näytä häiritsevältä. Seinässä kiinni olevat valaisimet ovat myös hauska yksityiskohta.

Kuvat Pia Ulin / piaulin.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.