Valkoista kaikkialla

valkoinen-koti-portaat

Valkoinen väri ei suinkaan ole yksiselitteisen helppo valinta sisustukseen. Kun tilojen pinnat ja huonekalut ovat kaikki valkoista, korostuu sisustuksen kokonaisuus entistä enemmän. Toisaalta valkoinen antaa pienimmillekin väripilkuille ja yksityiskohdilla hyvän mahdollisuuden astua esiin tasapainottamaan yleisilmettä. Tämä upea sisustus on Jonnan käsialaa ja hurmaa monilla erityispiirteillään.

valkoinen-koti-sisustus

Kiiltävää valkoista ja lasipintoja portaikon kaiteessa. Katon ja huonekorkeuden vaihtelua sekä suuria ikkunapinta-aloja. Näiden pohjalta syntyy valoisan avara kokonaisuus, jossa on harkittua tyyliä.

valkoinen-koti-keittio

Keittiö toimii luonnollisena jatkeena ruokailutilalle ja päin vastoin. Talon korkeus on otettu kokonaan käyttöön ruokailutilan kohdalla, jolloin se korostaa entisestään tilojen valoisuutta ja tarjoaa upeaa arkkitehtonista ihasteltavaa.

valkoinen-koti-ruokailutila

Ruokailutilan takaseinällä abstraktinen taideteos tuo kaivattua kontrastia tilan tunnelmaan. Ruokapöydän ympäriltä löytyvät designklassikot, Vitran Eames tuolit.

valkoinen-koti-olohuone

Kaunis takka jakaa olohuoneen ja ruokailutilan toisistaan. Ruokailutilan ikkunoista tulviva valo jatkaa matkaansa aina olohuoneen puolelle, jossa sijaitseva suuri lattiasta kattoon ulottuva ikkuna tarjoaa upeat näkymät ympäröivään luontoon.

valkoinen-koti-olohuoneen-ikkunavalkoinen-koti-kaytava

Portaiden päässä sijaitsevat käytävät ovat todella ilmavat eivätkä pimennä kodin tiloja.

valkoinen-koti-lasiseinat

Laseiseinien erottamat tilat sulautuvat kauniisti toisiinsa ja tuovat niin sisustuksen kuin talon ulkopuolen maiseman osaksi kokonaisuutta.

Kuvat @jonna_myhome