Valkoista särmää

valkoista-sarmaa-sisustus-olohuone

Valkoinen hallitsee tämän pienen asunnon sisustusta ja tunnelmaa. Eri materiaalit, kalusteiden ja sisustuselementtien rento asettelut sekä sekoitus uutta ja vanhaa tuovat kokonaisuuteen kivaa särmää aina lattian ”bunkkerisohvasta” design tuoleihin. Oleskelutilan keskellä vanha sohva antaa vielä oman arvokkuutensa tilan ilmeelle. Tämä asunto löytyy myynnistä Entrancesta.

valkoista-sarmaa-sisustus-olohuone-parveke

Paperivalaisin, suuret printit seinillä ja tunnelma on saatu kaikessa yksinkertaisuudessa näyttämään todella viimeistellyltä. Puu, metallia, mokkanahkaa ja puuta. Tämän rinnalla erilaisia tekstuureita ja pintoja.

valkoista-sarmaa-sisustus-tila

Sisustuksen rentous saa aikaan paitsi kodikkaan tunnelman, näyttyy myös samalla jollain tavalla huolitellulta.

valkoista-sarmaa-sisustus-pariovet

Leveät pariovet saattelevat oleskelutilasta kompaktiin keittiöön.

valkoista-sarmaa-sisustus-ruokailutila

Ruokapöydän ympäriltä löytyy hauskat metallijakkarat. Vilteillä, riippuvilla valoilla, keittiökaappien vetimillä ja muilla yksityiskohdilla on tuota upeita kontrasteja valkoisen rinnalle.

valkoista-sarmaa-sisustus-keittio valkoista-sarmaa-sisustus-parveke

Parvekkeen on vallannut puulavoista kasattu sohva, jonka päällä mahtuu ihmettelemään kaupungin vilskettä ja nauttimaan auringosta.

Kuvat Anders Bergstedt / Entrance

Jaa tämä juttu:
Sisustusinspiraatiota mökkimaisemista olohuone
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson