Valkoista särmää

25.4.2016

valkoista-sarmaa-sisustus-olohuone

Valkoinen hallitsee tämän pienen asunnon sisustusta ja tunnelmaa. Eri materiaalit, kalusteiden ja sisustuselementtien rento asettelut sekä sekoitus uutta ja vanhaa tuovat kokonaisuuteen kivaa särmää aina lattian ”bunkkerisohvasta” design tuoleihin. Oleskelutilan keskellä vanha sohva antaa vielä oman arvokkuutensa tilan ilmeelle. Tämä asunto löytyy myynnistä Entrancesta.

valkoista-sarmaa-sisustus-olohuone-parveke

Paperivalaisin, suuret printit seinillä ja tunnelma on saatu kaikessa yksinkertaisuudessa näyttämään todella viimeistellyltä. Puu, metallia, mokkanahkaa ja puuta. Tämän rinnalla erilaisia tekstuureita ja pintoja.

valkoista-sarmaa-sisustus-tila

Sisustuksen rentous saa aikaan paitsi kodikkaan tunnelman, näyttyy myös samalla jollain tavalla huolitellulta.

valkoista-sarmaa-sisustus-pariovet

Leveät pariovet saattelevat oleskelutilasta kompaktiin keittiöön.

valkoista-sarmaa-sisustus-ruokailutila

Ruokapöydän ympäriltä löytyy hauskat metallijakkarat. Vilteillä, riippuvilla valoilla, keittiökaappien vetimillä ja muilla yksityiskohdilla on tuota upeita kontrasteja valkoisen rinnalle.

valkoista-sarmaa-sisustus-keittio valkoista-sarmaa-sisustus-parveke

Parvekkeen on vallannut puulavoista kasattu sohva, jonka päällä mahtuu ihmettelemään kaupungin vilskettä ja nauttimaan auringosta.

Kuvat Anders Bergstedt / Entrance

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.