Search
Close this search box.

Valkoista, tiiltä ja lämmintä puuta

valkoinen-vintage-rustiikki-1

Tämä valkoista, vanhoja huonekaluja sekä rustiikkisia tiilipintoja sisälleen kätkevä asunto hurmaa moninaisella ilmeellään, jossa eri tilojen yksityiskohdat muodostavat näyttävän kokonaisuuden ja saavat asunnon tuntumaan todella kodikkaalta. Asunto sijaitsee 1920-luvulla rakennetussa talossa ja tilaa löytyy yhteensä 60 neliötä. Myynti-ilmoitus löytyy Stadshem -verkkosivuilta.

valkoinen-vintage-rustiikki-2

Keittiön valkoinen väri on saanut rinnalleen vanhan puupöydän sekä kaarevat puutuolit. Mukavaa koristeellisuutta keittiökalustukseen tuo kaapinovissa olevat syvennykset sekä vetimet. Katosta riippuva hehkulamppuvalaisin ei varasta liiaksi huomiota vaan toimii loistavasti tämän kaltaisessa pienessä tilassa.

valkoinen-vintage-rustiikki-4

Välitilan valkoinen tiilipinta tuo hauskan yksityiskohdan. Samalla se tuo kivasti syvyyttä.

valkoinen-vintage-rustiikki-5

Kuluneen keittiöpöydän kanssa yksiin menevät seinällä olevat avohyllyköt, joilla voi säilyttää kätevästi yrttejä, koriste-esineitä tai arjessa usein tarvittavia juttuja.

valkoinen-vintage-rustiikki-6

Olohuoneessa valkoisen kaveriksi ovat löytäneet rouheat puukalusteet sekä nahkarahit. Sohvapöydän yläpuolella muhkea tekstiivalaisin toimii keskipisteenä ja katseen vangitsijana.

valkoinen-vintage-rustiikki-7

Tekstuurit, laatikossa olevat printit ja sohvatyynyt tuovat tilaan kaivattua monimuotoisuutta ja kodikkuutta.

valkoinen-vintage-rustiikki-8

Vanhan takan pinta on saanut koristeellisen ilmeen, joka henkii asunnon rentoa sisustusta. Perinteisen mediatason sijaan televisio on kiinnitetty suoraan seinälle.

valkoinen-vintage-rustiikki-11

Olohuoneen nurkkauksesta löytyy mainio tila työpisteelle. Pöytälevyn toinen pääty on kiinnitetty seinään ja näin on säästetty jalkatilaa. Mustavalkoien väriteema jatkaa sisustuksen muuta ilmettä ja valkoiset koukut seinillä tarjoavat säilytystilaa laukuille ja muulle tarpeistolle. Vastaavina toimisivat hyvin myös Muuton Dots koukut sikäli kun eivät sellaisia juuri olekin.

valkoinen-vintage-rustiikki-12

String hyllyjärjestelmä takaseinustalla taipuu juuri tilan tarpeisiin sopivaksi ja on helposti muokattavissa jälkikäteen.

valkoinen-vintage-rustiikki-13

Makuuhuoneen ehdoton herkkupala on kulmassa sijaitseva takka, joka vastaa tunnelmasta kylmimpinäkin talvi-iltoina.

valkoinen-vintage-rustiikki-14

Rouhea tiiliseinä antaa upean yksityiskohdan sisustukselle ja saa puiset kalusteet yhdistymään luonnollisena osana muuten vaaleaa sisustusta.

valkoinen-vintage-rustiikki-15

Vaatekaappi on korvattu avohyllyköllä, joka kätkeytyy verhojen taakse.

valkoinen-vintage-rustiikki-16

Rentous ja kodikkuus paistaa myös kylphuoneessa.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke