Valkoista, tiiltä ja lämmintä puuta

22.8.2015

valkoinen-vintage-rustiikki-1

Tämä valkoista, vanhoja huonekaluja sekä rustiikkisia tiilipintoja sisälleen kätkevä asunto hurmaa moninaisella ilmeellään, jossa eri tilojen yksityiskohdat muodostavat näyttävän kokonaisuuden ja saavat asunnon tuntumaan todella kodikkaalta. Asunto sijaitsee 1920-luvulla rakennetussa talossa ja tilaa löytyy yhteensä 60 neliötä. Myynti-ilmoitus löytyy Stadshem -verkkosivuilta.

valkoinen-vintage-rustiikki-2

Keittiön valkoinen väri on saanut rinnalleen vanhan puupöydän sekä kaarevat puutuolit. Mukavaa koristeellisuutta keittiökalustukseen tuo kaapinovissa olevat syvennykset sekä vetimet. Katosta riippuva hehkulamppuvalaisin ei varasta liiaksi huomiota vaan toimii loistavasti tämän kaltaisessa pienessä tilassa.

valkoinen-vintage-rustiikki-4

Välitilan valkoinen tiilipinta tuo hauskan yksityiskohdan. Samalla se tuo kivasti syvyyttä.

valkoinen-vintage-rustiikki-5

Kuluneen keittiöpöydän kanssa yksiin menevät seinällä olevat avohyllyköt, joilla voi säilyttää kätevästi yrttejä, koriste-esineitä tai arjessa usein tarvittavia juttuja.

valkoinen-vintage-rustiikki-6

Olohuoneessa valkoisen kaveriksi ovat löytäneet rouheat puukalusteet sekä nahkarahit. Sohvapöydän yläpuolella muhkea tekstiivalaisin toimii keskipisteenä ja katseen vangitsijana.

valkoinen-vintage-rustiikki-7

Tekstuurit, laatikossa olevat printit ja sohvatyynyt tuovat tilaan kaivattua monimuotoisuutta ja kodikkuutta.

valkoinen-vintage-rustiikki-8

Vanhan takan pinta on saanut koristeellisen ilmeen, joka henkii asunnon rentoa sisustusta. Perinteisen mediatason sijaan televisio on kiinnitetty suoraan seinälle.

valkoinen-vintage-rustiikki-11

Olohuoneen nurkkauksesta löytyy mainio tila työpisteelle. Pöytälevyn toinen pääty on kiinnitetty seinään ja näin on säästetty jalkatilaa. Mustavalkoien väriteema jatkaa sisustuksen muuta ilmettä ja valkoiset koukut seinillä tarjoavat säilytystilaa laukuille ja muulle tarpeistolle. Vastaavina toimisivat hyvin myös Muuton Dots koukut sikäli kun eivät sellaisia juuri olekin.

valkoinen-vintage-rustiikki-12

String hyllyjärjestelmä takaseinustalla taipuu juuri tilan tarpeisiin sopivaksi ja on helposti muokattavissa jälkikäteen.

valkoinen-vintage-rustiikki-13

Makuuhuoneen ehdoton herkkupala on kulmassa sijaitseva takka, joka vastaa tunnelmasta kylmimpinäkin talvi-iltoina.

valkoinen-vintage-rustiikki-14

Rouhea tiiliseinä antaa upean yksityiskohdan sisustukselle ja saa puiset kalusteet yhdistymään luonnollisena osana muuten vaaleaa sisustusta.

valkoinen-vintage-rustiikki-15

Vaatekaappi on korvattu avohyllyköllä, joka kätkeytyy verhojen taakse.

valkoinen-vintage-rustiikki-16

Rentous ja kodikkuus paistaa myös kylphuoneessa.

Kuvat stadshem.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.