Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valloittava koti

Tukholmasta hieman itään sijaitsee viehättävä omakotitalo, joka tarjoaa upeat näkymät niin talon sisällä kuin sen ulkopuolella. Vehreyttä, valoa ja väriä.

Terassi ei jätä ketään kylmäksi. Kaiken kruunaa uima-allas. Ainakin kesäaikaan kokonaisuus näyttää ihanan värikkäältä. Vihreät maisemat, sininen vesi ja lämmin punainen talo.

Sisällä talossa on ei jääne epäselväksi asukkaan kiinnostus taidetta kohtaan. Lämpimät sävyt lattialla saavat mainiota kontrastia vaaleista pinnoista.

Terassin näkymä jatkuu sisälle ruokailutilaan. Tässä järjestäisi mielellään pidot isommallekin porukalle.

Taiteellisia väriläiskiä löytyy ympäri asuntoa. Ne yhdistävät kauniisti kokonaisuuden ja tuovat lämmintä tunnelmaa muutoin valkoisen hallitsemaan värimaailmaan.

Huonekaluista, väreistä ja materiaalivalinnoista muodustuu mielenkiintoinen sekoitus. Runsas värien käyttö lisää kodikkuutta.

Kuvat skeppsholmen.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.