Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valoa huoneeseen

Ruotsalainen The Home Company myy useiden eri kuuluisien designmerkkien sisustustuotteita. Lisäksi he toteuttavat asiakkailleen sisustusratkaisuita, joista tässä yksi. Valoisa ja moderni, konstailematon kokonaisuus. Varmasti monen minimalistisen sisustajan mieleen. Tilan ehdottomia kohokohtia ovat jalkalamppu ja musta nojatuoli. Katso lisää tuotteista ja toteutuksista The Home Company -verkkosivuilta.

Kuva homecompany.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.