Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valoa, valkeutta ja ihanaa tunnelmaa

lagerma-koti-sisustus-1

Tässä ihanan valoisassa ja valkeassa kodissa asustaa bloggaaja #lagerma perheineen. Sisustuksen tunnelma vaikuttaa äkkiseltään hyvin valkoiselta, mutta tarkempaa tarkastelua tehdessä kokonaisuudesta paistaa esiin toinen toistaan upeampia yksityiskohtia ja näyttäviä kontrasteja. Kuvien takaa löytyy valokuvaaja Riikka Kantinkoski.

lagerma-koti-sisustus-2

Keittiössä ruokapöytäryhmä muodostuu leveästä penkistä sekä tuoleista. Musta talja penkillä korostaa näyttävästi sen valkoista väriä ja luo hyvän kontrastin. Rennosti katossa roikkuva valaisin antaa sellaisenaan hyvän yksityiskohdan tilan ilmeeseen.

lagerma-koti-sisustus-3

Välitilan tiilimäinen ulkoasu saumoineen luo hyvää syvyysvaikutelmaa ja toimii vastapainona pelkistetyille ilman vetimiä toimiville keittiökaappien oville.

lagerma-koti-sisustus-5

Valkoinen yleisilme jatkuu myös kodin muissa huoneissa. Huonekaluissa yhdistyy kivasti uusi ja vanha.

lagerma-koti-sisustus-6

Talon vanhaa alkuperää kunnioittaen on käytävätilasta olohuoneeseen vievä lasiovi jätetty paikoilleen. Sen yläpuolella kaareva muoto rikkoo sopivasti sisustuksen pelkistettyä ilmettä ja kulmikkuutta.

lagerma-koti-sisustus-7

Olohuoneeseen lämpöä tuo koristeellinen matto ja ruskea sohvapöytä keskellä tilaa. Seinille sijoitetut printtitaulut tekevät tilasta asukkaansa näköisen kertoan samalla sisustajan mietteitä ja ajatuksia.

lagerma-koti-sisustus-8

lagerma-koti-sisustus-9

Musta rottinki tuoli keventää tilan tunnelmaa ja karvapehmuksen ansiosta se liittyy täydellisesti ympäröivään mustavalkoiseen väripalettiin.

lagerma-koti-sisustus-10

Harkitusti ja tarkkaan sijoitetut printtitaulut seinällä muodostavat toimivan kokonaisuuden, vaikka taulut ovat eri kokoisia.

lagerma-koti-sisustus-11

Eteisessä korkea rennosti seinään nojaava peili on tuo lisää valoa tilaan. Musta käytävämatto saattelee tulijan sisään ja antaa eteiselle sopivan kontrastin.

lagerma-koti-sisustus-12

Vaatenaulakkona toimii Annaleena Designin naulakko, joka sopii täydellisesti kodin sisustukseen ja tyyliin. Alapuolella säilytystilaa ja laskutasoa tarjoaa vastaavasti Ikean Bestå laatikosto.

Kuvat riikkakantinkoski.com / lagerma.blogspot.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.