Valoa, valkeutta ja ihanaa tunnelmaa

lagerma-koti-sisustus-1

Tässä ihanan valoisassa ja valkeassa kodissa asustaa bloggaaja #lagerma perheineen. Sisustuksen tunnelma vaikuttaa äkkiseltään hyvin valkoiselta, mutta tarkempaa tarkastelua tehdessä kokonaisuudesta paistaa esiin toinen toistaan upeampia yksityiskohtia ja näyttäviä kontrasteja. Kuvien takaa löytyy valokuvaaja Riikka Kantinkoski.

lagerma-koti-sisustus-2

Keittiössä ruokapöytäryhmä muodostuu leveästä penkistä sekä tuoleista. Musta talja penkillä korostaa näyttävästi sen valkoista väriä ja luo hyvän kontrastin. Rennosti katossa roikkuva valaisin antaa sellaisenaan hyvän yksityiskohdan tilan ilmeeseen.

lagerma-koti-sisustus-3

Välitilan tiilimäinen ulkoasu saumoineen luo hyvää syvyysvaikutelmaa ja toimii vastapainona pelkistetyille ilman vetimiä toimiville keittiökaappien oville.

lagerma-koti-sisustus-5

Valkoinen yleisilme jatkuu myös kodin muissa huoneissa. Huonekaluissa yhdistyy kivasti uusi ja vanha.

lagerma-koti-sisustus-6

Talon vanhaa alkuperää kunnioittaen on käytävätilasta olohuoneeseen vievä lasiovi jätetty paikoilleen. Sen yläpuolella kaareva muoto rikkoo sopivasti sisustuksen pelkistettyä ilmettä ja kulmikkuutta.

lagerma-koti-sisustus-7

Olohuoneeseen lämpöä tuo koristeellinen matto ja ruskea sohvapöytä keskellä tilaa. Seinille sijoitetut printtitaulut tekevät tilasta asukkaansa näköisen kertoan samalla sisustajan mietteitä ja ajatuksia.

lagerma-koti-sisustus-8

lagerma-koti-sisustus-9

Musta rottinki tuoli keventää tilan tunnelmaa ja karvapehmuksen ansiosta se liittyy täydellisesti ympäröivään mustavalkoiseen väripalettiin.

lagerma-koti-sisustus-10

Harkitusti ja tarkkaan sijoitetut printtitaulut seinällä muodostavat toimivan kokonaisuuden, vaikka taulut ovat eri kokoisia.

lagerma-koti-sisustus-11

Eteisessä korkea rennosti seinään nojaava peili on tuo lisää valoa tilaan. Musta käytävämatto saattelee tulijan sisään ja antaa eteiselle sopivan kontrastin.

lagerma-koti-sisustus-12

Vaatenaulakkona toimii Annaleena Designin naulakko, joka sopii täydellisesti kodin sisustukseen ja tyyliin. Alapuolella säilytystilaa ja laskutasoa tarjoaa vastaavasti Ikean Bestå laatikosto.

Kuvat riikkakantinkoski.com / lagerma.blogspot.fi