Valoisa asunto

Arkkitehtitoimisto ONG&ONG on suunnitellut tämän kauniin talon, jossa tilavaikutelmaa on pyritty maksimoimaan käyttämällä paljon lasia seinämateriaaleissa. Asunnon liki kaikikista huoneista aukeaakin enemmän vähemmän suurempi näkymä ulkomaailmaan. Pihalla sijaitseva uima-allas kruunaa tämän arkkitehtuurisesti tyylikkään luksuskodin.

Liukuovet sisätiloissa parantavat tilantuntua ja ovat muutenkin käytännölliset, olipa kyseessä sitten lasiseinät tai muu materiaali. Välitiloissa lasi päästää hyvin valoa läpi, toimien samalla selkeänä tilanjakajana, myös tilojen välisenä äänieristeenä. Tutustu lisää tähän hulppeaan asuntoon ONG&ONG -verkkosivuilla.

Kuvat ong-ong.com

JAA
Edellinen artikkeliElegantti työpöytä
Seuraava artikkeliHehkuva kukkaruukku

1 KOMMENTTI

Comments are closed.