Search
Close this search box.

Valoisa kaksio skandityyliin

valoisa-kaksio-goteborg-1

Göteborgissa myynnissä oleva kaksio hurmaa raikkaan valoisalla ilmeellään ja skandinaavisella sisustustyylillään. Kodikas puulattia läpi asunnon muodostaa kauniin pohjan muuten vaalealle sisustukselle. Seiniltä löytyvät taulut, koriste-esineet sekä näyttävät kruunuvalaisimet eri tiloissa tuovat sisustukseen mielenkiintoisia yksityiskohtia. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Alvhem -sivuilta.

valoisa-kaksio-goteborg-2

Makuuhuoneen tunnelmasta vastaa kevyt sisustus, ikkunoista tulviva valo sekä näyttävä takaiseinä.

valoisa-kaksio-goteborg-3

Suuret taulukehykset muodostavat samalla sängynpäädyn. Kehyksien sisältä paljustuu kevyt mustavalkoinen sisältö. Näin ne eivät hyppää liikaa esiin.

valoisa-kaksio-goteborg-4

valoisa-kaksio-goteborg-5

Olohuoneen erottaa makuuhuoneesta näyttävät pariovet. Moderni kaminatakka tuo olohuoneeseen lämpöä ja kodikkuutta varsinkin talviaikaan.

valoisa-kaksio-goteborg-6

Kevyttä, raikasta, mutta kuitenkin hyviä kontrasteja ja erilaisia kuoseja sekä värisävyjä. Vanhat puiset kalusteet tuovat kivan vintage-tuulahduksen sisustukseen.

valoisa-kaksio-goteborg-7

Kompakti keittiö tarjoaa riittävästi tilaa ruoanlaittoon. Pienen pyöreän pöydän ääreen voi istahtaa nauttimaan kupillsen kahvia tai välipalaa.

valoisa-kaksio-goteborg-8

Moderni mustavalkoinen sopii hyvin keittiöön.

valoisa-kaksio-goteborg-10

Kylpyhuoneessa on samaa tyyliä kuin keittiössä. Näin mikään tila ei jää ilmeeltään yksin. Tarkempia tietoja ja lisää kuvia tästä asunnosta voit katsoa Alvhem -sivuilta.

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke