Valoisa makuuhuone

makuuhuone-valoisa

Tämä romanttisen kodikas makuuhuone tarjoaa valoisan elinympäristön. Muutoin vaaleat pinnat heräävät henkiin seinän kauniin sinisessä värissä. Puinen lankkulattia antaa tilaan eloa ja luonnonläheisyyttä, samoin kuin ikkunalaudoille nätisti asetellut viherkasvit. Vielä rohkeampi tekstiilien käyttö tekisi tilasta lähes täydellisen, luonnonystävän makuuhuoneen. Tilapäisripustusta vaatteille ja muille tarjoavat tikapuut seinustalla ovat hauska lisä ja käytännön apu.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.