Search
Close this search box.

Valoisa merenrantakoti Porvoossa

koti-porvoo-1

Porvoon Pellingistä löytyy kaunis valoisa omakotitalo, jonka hehtaarin kokoinen tontti ulottuu merenrantaan. Päärakennuksen lisäksi pihalta löytyy 51 neliön kokoinen rantasauna. Omaan rantaan pääsee suoraan pienemmällä veneellä. Isompaa venettä varten löytyy paikkoja lähisatamista. Asunnon sisustus on kauniin valoisa ja valkoinen pohjaratkaisu avartaa tilojen olemusta ja tunnelmaa.

koti-porvoo-2

Olohuoneen yleisilmeessä on sekoitus beach house tyyliä ja merihenkisyyttä. Valkoisenvärimaailman rinnalle on tuotu puuta ja kontrastia lisäävää mustaa. Olohuoneessa katseenvangitsijana toimii sohvapöydän virkaa hoitava arkku, joka kätkee sisäänsä myös tarpeellista säilytystilaa.

koti-porvoo-3

Uunin koristeellinen pinta tuo hauskan piristysruiskeen ympärilleen. Seinälle ripustetut koriste-esineet, tässä tapauksessa vanhat puusukset sekä katosta roikkuva kynttelikkö tuovat oman raffin lisänsi kokonaisuuteen.

koti-porvoo-4

Keittiössä valkoinen lattia vaihtuu sinertävän harmaaseen laattan. Merihenkisyys korostuu entisestään.

koti-porvoo-5

Yläkerrasta löytyy hyvin tilaa esimerkiksi työhuoneelle.

koti-porvoo-6

Tunnelmalliset oleskelutilat tarjoavat miellyttävät puitteet illanistujaisia varten.

koti-porvoo-7

Pihasaunan savumaisen tumma värimaailma takaa ainakin ilmeensä puolesta hyvät löylyt ja samalla voi ihastella ikkunasta avautuu luontomaisemaa.

koti-porvoo-8

Tämä upea kokonaisuus antaa mainiot puitteet arkiasumiseen, tarjoten samalla kesämökkimäistä fiilistä ja luontoa ympärillään. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy RE/MAX Casa Alto -sivuilta.

Kuvat remax-casaalto.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke