Valoisa rivitalokoti kahdessa kerroksessa

valoisa-rivitalokoti-keittio

Tämä noin 100 neliön rivitaloasunto tarjoaa ihanan valoisat ja avarat tilat, jotka jakautuvat kahteen kerrokseen. Alemmasta ns. asuinkerroksesta löytyy makuuhuoneen ja kylpytilojen lisäksi keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus, joka kylpee isoista ikkunoista tulvivassa luonnonvalossa. Näin järven suuntaan avautuva terassi yhdistyy osaksi muuta sisustusta tarjoten liittyen olennaisena osana sisustusta varsinkin kesäaikaan. Kodin myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta ja myyntiä välittää Bo LKV.

valoisa-rivitalokoti-keittioruokailutila

Kompaktin mallinen keittiö ei vieä liikaa tilaa, mutta tarjoaa kuitenkin riittävästi tilaa kokkailuun ja mikä parasta, ruoanlaiton ohessa pystyy mukavasti seurustelemaan muiden tilassa olevien ihmisten kanssa.

valoisa-rivitalokoti-keittiotaso

Ruokailutila rajautuu viihtyisäksi omaksi alueekseen ja takana olevat koko seinän korkuiset ikkunat terassille tuovat mukavasti valoa.

valoisa-rivitalokoti-portaat

Keskellä tilaa yläkertaan vievät portaat rajaavat olohuoneen muusta tilasta. Näin kokonaisuudesta tulee rauhallinen, mutta näkyvyys pysyy avoimena.

valoisa-rivitalokoti-alakerta

Portaiden takaa löytyy eteiskäytävä ja sen vierestä käynti alakerran makuuhuoneeseen sekä kylpytiloihin.

valoisa-rivitalokoti-terassi

Kuten portaikosta katsellessa huomaa, asunto todella imee kaiken luonnonvalon osaksi itseään, joten täällä on mahdollisimman valoisaa myös talvisaikaan.

valoisa-rivitalokoti-kylpyphuone

Kylpyhuoneissa moderni mustavalkoinen ilme antaa tasapainoisen tunnelman tilalle.

valoisa-rivitalokoti-sauna

Saunan puulauteet yhdistyvät kauniisti kylpyhuoneen kattopaneloinnin kanssa.

valoisa-rivitalokoti-makuuhuone

Yläkerta on pääasiassa yhtä avoin tilaa. Toisesta päästä löytyy aikuisten makuuhuone, ja tilaan on saatu mahtumaan myös muhkea kulmadivaani sekä työpöytä.

valoisa-rivitalokoti-ylakerta

Makuuhuone on rajattu lastennurkkauksesta säilytyskalusteella.

valoisa-rivitalokoti-lastennurkkaus

Yläkerran toisesta päästä löytyvät tuoreen tulokkaan sänky. Näin vahtiminen ja yöheräily hoituu kätevästi eikä tarvitse ravata rappusia ylös alas. Alakerran makuuhuone kuitenkin mahdollistaa myöhemmin lastenhuoneen siirtämisen tarjoten yläkerran makuuhuoneelle mahtavan tilavat puitteet, vaikkapa pukeutumishuonetta varten. Toisaalta tilan voisi myöhemmin myös rajata kahdeksi huoneeksi kevyellä väliseinäratkaisulla.

Kuvat etuovi.com / Bo LKV

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson