Valoisa yksiö

Upea esimerkki siitä, miten 39 neliön kokoinen asunto voidaan saada valoisan ja kotoisan näköiseksi. Harmaansävyinen seinä peittoo tilasta liiallisen valkoisen ilmeen, kuten tekee myös valkoiseksi maalattu puulattia. Rouheutta ja rentoutta antaa vastaavasti tummanruskeat puiset huonekalut sekä rennosti katosta roikkuvat valaisimet. Asunto on myynnissä Stadshem -verkkosivuilla.

Seiniä koristavat mustat sisustustaulut, jotka sijoittelullaan lisäävät hieman tilan korkeuden tuntua. Viherkasvit siellä täällä tekevät tilasta kodikkaan ja eloisan.

Keittonurkkaus on kompakti ja kalusteisiin integroidut laitteet eivät astu liikaa esiin. Kiiltävä tiilimäinen väliosa työtasojen yllä on upea ja toimiva yksityiskohta.

Sängun koossa ei ole pihtailtu liikoja. Se sijaitsee rauhallisesti omassa nurkkauksessaan tilan perällä.

Eteisessä valaistuksesta pitivät huolen kattoon upotetut spotit. Lämmintä kontrastia valkoisella antaa tummanruskea matto.

Myös kylpyhuone noudattaa tilan modernia, tyylikästä ilmettä. Kerta kaikkisen upea ja onnistunut kokonaisuus, jonka varmasti moni opiskelija ottaisi ilollaan asunnokseen.

Kuvat stadshem.se