Search
Close this search box.

Valoisa yksiö

Upea esimerkki siitä, miten 39 neliön kokoinen asunto voidaan saada valoisan ja kotoisan näköiseksi. Harmaansävyinen seinä peittoo tilasta liiallisen valkoisen ilmeen, kuten tekee myös valkoiseksi maalattu puulattia. Rouheutta ja rentoutta antaa vastaavasti tummanruskeat puiset huonekalut sekä rennosti katosta roikkuvat valaisimet. Asunto on myynnissä Stadshem -verkkosivuilla.

Seiniä koristavat mustat sisustustaulut, jotka sijoittelullaan lisäävät hieman tilan korkeuden tuntua. Viherkasvit siellä täällä tekevät tilasta kodikkaan ja eloisan.

Keittonurkkaus on kompakti ja kalusteisiin integroidut laitteet eivät astu liikaa esiin. Kiiltävä tiilimäinen väliosa työtasojen yllä on upea ja toimiva yksityiskohta.

Sängun koossa ei ole pihtailtu liikoja. Se sijaitsee rauhallisesti omassa nurkkauksessaan tilan perällä.

Eteisessä valaistuksesta pitivät huolen kattoon upotetut spotit. Lämmintä kontrastia valkoisella antaa tummanruskea matto.

Myös kylpyhuone noudattaa tilan modernia, tyylikästä ilmettä. Kerta kaikkisen upea ja onnistunut kokonaisuus, jonka varmasti moni opiskelija ottaisi ilollaan asunnokseen.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke