Search
Close this search box.

Valoisa yksiö Helsingissä

yksio-helsinki

Helsingin Meilahdessa on myynnissä upea valoisa 37 neliön kokoinen yksiö, jossa olohuone, ruokapöytä ja keittiönurkkaus muodostavat yhteinäisen tilan kuitenkin siten, että oleskelunurkkaus rajoittuu omaksi alueeksi. Asunto on kunnostettu upean valkoiseksi mikä loihtii ympärille avaraa tunnelmaa ja valoisuutta. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com -palvelusta.

yksio-helsinki-parvi

Parviratkaisulla on optimoitu asunnon vähäiset neliöt ja parven alle onkin toteutettu varmasti monen vaatteista ja muodista kiinnostuneen asukkaan pieni unelma. Säilytystilaa vaatteille, kengille ja muille tavaroille löytyy runsaasti. Tämä on kuin oma pieni walk-in-closet, jonka voi tilanteen tullen kätkeä verhojen taakse.

yksio-helsinki-makuuparvi

Parvelle mahtuu leveä parisänky sekä sen vierelle valaisimet yöpöytineen molemmile puolille. Pystyraitakuvioisella tapetilla on luotu tilaan korkeusvaikutelmaa lisää, vaikka pienessä kumarassa joutuukin kävelemään, kuten parvella yleensäkin.

yksio-helsinki-olohuone

Sisustuksen vaalea pohjaratkaisu tuo arjen glamouria ilmeeseen, jota voi helposti korostaa ja piristää värikkäillä yksityiskohdilla ja koriste-esineillä.

yksio-helsinki-sisustus

Kiiltävien keittiökaappien vieressä eteiskäytävään vievässä kulmauksessa on seinärakenteeseen upotettu näyttävä pieni vitriinitila, jonka olemassaoloa korostaa sen sisälle toteutettu valaistus.

yksio-helsinki-keittio

Keittiön ruokailunurkkaukseen mahtuu hyvin pieni pyöreä pöytä, jonka ääreen sopii useampikin ruokailija.

yksio-helsinki-valkoinen-keittio

Keittiö on kompakti, mutta se tarjoaa kaikki arjen perustarpeet. Välitilaan on sijoitettu peili, mikä lisää valoisuutta ja luo syvyysvaikutelmaan tilan ilmeeseen.

yksio-helsinki-kylpyhuone

Kylpyhuoneessa kiiltovalkoinen ja valkoiset seinälaatat ovat saaneet kaverikseen harmaansävyisen mosaiikkilattialaatan.

yksio-helsinki-valkoinen-kylpyhuone

Riittävän tehokas valaistus ja kevytrakenteihin suihkukaapin seinä saavat kylpyhuoneen tuntumaan avarammalta. Ihastu ja tutustu lisää asuntoon Etuovi.com -palvelussa.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke