Valoisaa ja kodikasta

kodikas-sisustus-yksityiskohdat-1

Valkoinen puulattia korostaa kauniisti tämän osittain vintage henkisen kodin sisustusta, jossa luonnonvalo sekä hallittu huonekalujen sekä sisustuselementtien sijoittelu luo kodikkaan tunnelman. Tavaroita on juuri sen verran, että kaikki pääsevät esille, sisustuksen olematta kuitenkaan liian kolkko ja steriili. Tämän upean kodin stailauksesta on vastannut Emma Fischer.

kodikas-sisustus-yksityiskohdat-2

Nojatuoli kuuluu ehdottomasti osaksi olohuonetta. Se antaa sille aina sen viimeisen silauksen pelkän sohvan sijaan. Tässä tilassa ruskea nahka tuo samalla kivan lämpimän värivivahteen yhdistyen materiaaliltaan myös lattialla olevaan taljamattoon.

kodikas-sisustus-yksityiskohdat-3

Pariovet tuovat juhlallisuutta ja näyttävyyttä mihin tahansa tilaan. Ne mielletään helposti osaksi vanhoja rakennuksia, mutta tosiasiassa ei mikään estä suunnittelemasta kodin eri tilojen oviaukoista hieman leveämpiä ja vaihtamalla yksittäisovea parioveksi.

kodikas-sisustus-yksityiskohdat-4

Senkin koristeellinen ulkokuori jatkaa seinälistojen ja esimerkiksi keittiökaappien muotoa, jolloin se yhdistää entistä näyttävämmin muuhun sisustukseen.

kodikas-sisustus-yksityiskohdat-5

Keittiössä kaappien metalliset vetimet tuovat kivan yksityiskohdan sisustukseen ja yhdessä ruokapöydän yläpuolelle sijoitetun valaisimen sekä kodinkoneiden metallisten pintojen kanssa kokonaisuus näyttää jälleen kerran tarkkaan harkitulta.

kodikas-sisustus-yksityiskohdat-6

Keittiössä irtonainen ruokapöytä on korvattu todella kodikkaalla penkkiratkaisulle. Mieleen tulee visiitti kahvilan nurkkauksessa hörppimässä tuoretta kahvia. Penkkien päälle laitetut viltit lisäävät myös kodikasta tunnelmaa, samoin koristetyynyt. Mainio vaihtoehto ”tylsän” pöydän tilalle.

kodikas-sisustus-yksityiskohdat-7

Lastenhuoneessa vallitsee rauhallinen, mutta lapsenomainen tunnelma.

Kuvat Janne Olander / Stadshem

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.