Valoisaa ja rennon kodikasta

7.1.2016

olohuone-valoisa-sisustus

Kauniit ja valoa hyvin läpäisevät lasiset pariovet huoneiden välissä tuovat tähän isoon kaksioon avaran ja valoisan tunnelman. Kodikkaan kepeää tunnelmaa sävyttävät vanhat puiset kalusteet sekä sisustuksen yleisesti rento tyyli. Tarkemmin tähän Tukholmassa sijaitsevaan kotiin voit tutustua kohteen myynti-ilmoituksessa.

olohuoneessa-valoisa-sisustus

Sohvapöytänä olohuoneessa toimii vanha puinen arkku, joka on saanut kauniin pastellinvihreän sävyn. String-hyllykkö seinustalla sekä rytmikkäästi asetellut taulukehykset tuovat seinäpintaan mukavasti elämää.

olohuone-pariovet-valoisa-sisustus

Puulattia tuo vaaleaan yleisilmeeseen kivaa kodikkuutta ja ajatonta tyyliä.

tyopiste-valoisa-sisustus

Olohuoneen ja eteisen väliin jää hyvä tila työpisteelle, jonka yläpuolella oleva String-hyllykkö tarjoaa myös kivasti säilytystilaa. Puunväriset hylly sopivat mainiosti yhteen lattian kanssa.

makuuhuone-valoisa-sisustus

Makuuhuoneen sisustuksesta löytyy paljon herkullisia yksityiskohtia ja väriläiskiä. Parvekkeelle johtavat pariovet tuovat taas upeasti luonnonvaloa tilaan. Täällä ruskea lattia on vaihtunut kauniin valkoiseksi.

keittio-valoisa-sisustus

Keittiö on todella upean ja viihtyisän näköinen. Modernit valkoiset kalusteet saavat kontrastia mustasta työtasosta ja riippuvalaisimista.

kulmikas-keittio-valoisa-sisustus

Kulmakaappi tuo kivan uniikin yksityiskohdan keittiön muotoon.

apupoyta-keittio-valoisa-sisustus

Keittiön paras paikka lienee kuitenkin kulmauksessa oleva sohvanurkkaus, jossa pystyy niin ruokailemaan kuin makoilemaan kahvikupposen ääressä odottelemassa leivosten valmistumista. Metallinen valaisin ruokapöydän yllä tuo kivan pilkahduksen sisustukseen ja kulmauksessa pöytälipasto toimii lisätasona sekä säilytystä varten.

Kuvat brspec.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.