Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valoisaa ja rennon kodikasta

olohuone-valoisa-sisustus

Kauniit ja valoa hyvin läpäisevät lasiset pariovet huoneiden välissä tuovat tähän isoon kaksioon avaran ja valoisan tunnelman. Kodikkaan kepeää tunnelmaa sävyttävät vanhat puiset kalusteet sekä sisustuksen yleisesti rento tyyli. Tarkemmin tähän Tukholmassa sijaitsevaan kotiin voit tutustua kohteen myynti-ilmoituksessa.

olohuoneessa-valoisa-sisustus

Sohvapöytänä olohuoneessa toimii vanha puinen arkku, joka on saanut kauniin pastellinvihreän sävyn. String-hyllykkö seinustalla sekä rytmikkäästi asetellut taulukehykset tuovat seinäpintaan mukavasti elämää.

olohuone-pariovet-valoisa-sisustus

Puulattia tuo vaaleaan yleisilmeeseen kivaa kodikkuutta ja ajatonta tyyliä.

tyopiste-valoisa-sisustus

Olohuoneen ja eteisen väliin jää hyvä tila työpisteelle, jonka yläpuolella oleva String-hyllykkö tarjoaa myös kivasti säilytystilaa. Puunväriset hylly sopivat mainiosti yhteen lattian kanssa.

makuuhuone-valoisa-sisustus

Makuuhuoneen sisustuksesta löytyy paljon herkullisia yksityiskohtia ja väriläiskiä. Parvekkeelle johtavat pariovet tuovat taas upeasti luonnonvaloa tilaan. Täällä ruskea lattia on vaihtunut kauniin valkoiseksi.

keittio-valoisa-sisustus

Keittiö on todella upean ja viihtyisän näköinen. Modernit valkoiset kalusteet saavat kontrastia mustasta työtasosta ja riippuvalaisimista.

kulmikas-keittio-valoisa-sisustus

Kulmakaappi tuo kivan uniikin yksityiskohdan keittiön muotoon.

apupoyta-keittio-valoisa-sisustus

Keittiön paras paikka lienee kuitenkin kulmauksessa oleva sohvanurkkaus, jossa pystyy niin ruokailemaan kuin makoilemaan kahvikupposen ääressä odottelemassa leivosten valmistumista. Metallinen valaisin ruokapöydän yllä tuo kivan pilkahduksen sisustukseen ja kulmauksessa pöytälipasto toimii lisätasona sekä säilytystä varten.

Kuvat brspec.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.