Valoisaa tyyliä ja korkeita huoneita

13.4.2016

valoisaa-tyylia-ruokailutila

Vaaleat pinnat ja suuri huonekorkeus tekevät tästä Helsingissä sijaitsevasta kaksikerroksisesta omakotitalosta todella avaran sekä valoisan. Rappusten lasikaiteet korostavat entisestään tilan modernia tyyliä ja valoisuutta, johon ryhtiä ja kontrastia tuovat harmaan sävyt sekä raffit materiaalivalinnat. Tämän upean kodin myyntiä hoitaa LUXUSm2.

valoisaa-tyylia-keittio

Avonaiseen keittiöön tulvii luonnonvaloa suurista ikkunoista. Betonin sävyinen keittiösaareke ja sen ympäriltä löytyvät harmaat Kartell Masters baarijakkarat tuovat kivan vivahteen valkoisen rinnalle.

valoisaa-tyylia-keittio-sisustus

Integroidut kodinkoneet antavat keittiön valkoiselle värimaailmalle viimeistellyn ilmeen.

valoisaa-tyylia-oleskelutila

Oleskelutiloihin on tuotu tunnelmaa rouheilla kalustevalinnoilla ja suurilla valaisimilla. Kerrostetut verhovaihtoehdot lisäävät vaihtoehtoja yksityisyydelle. Paksumpien verhojen lisäksi näkymiä taloon sisään saa peitettyä valoverhoilla, jotka ovat mainiovaihtoehto erityisesti kesäaikaan.

valoisaa-tyylia-yksityiskohtia

Pariovet tuovat ylellisyyden tuntua ja tekevät liikkumisesta tilojen välillä huomattavasti mukavampaa.

valoisaa-tyylia-olohuone valoisaa-tyylia-kylpyhuone

Saunan ja kylpyhuoneen elegantti ilme syntyy harmonisen vaaleista pinnoista, jotka sopivat täydellisesti yksiin lämpimien puumateriaalien kanssa.

valoisaa-tyylia-kylpyhuone2 valoisaa-tyylia-makuuhuone valoisaa-tyylia-lastenhuone

Ylemmässä kerroksessa sijaitsevat makuuhuoneet tuntuvat miellyttävän avarilta ja valoisilta. Vino kattomuoto antaa tiloille samalla persoonallista ilmettä. Perheen pienimmän huoneessa väriä ja tyyliä sisustukseen tuovat vaaleanpunainen Vitran Eames Elephant sekä upea kaareva Flos Arco -valaisin.

valoisaa-tyylia-terassi

Kuvat luxusm2.fi

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.