Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Valoisasti valkoista

Valkoinen on mitä mahtavin väri yhdistää puun eri olomuotoja tilan sisustukseen. Eri tummuusasteet ja tekstuurit tuleva mahtavasti esiin, olipa kyse sitten parkettilattian kuvioinnista, rahin runko-osasta tai  säilytyskaapiston ovista. Toisaalta kannattaa olla varoinen ettei sotke liiaksi eri puusävyjä samassa tilassa. Kuvassa Ikean valkoista sisustustyyliä.

Viherkasvit ruukuissa ja lasimaljakoissa tuovat elämää ja pirteyttä sisustukseen. Narsissit ym. sipulikasvit puhkeavat kukkaan sisätiloissa ympäri vuoden. Koristeellisilla sisustuskivillä saat kukka-asetelmiin hienostunutta ilmettä. Inspiroidu lisää Ikean Livet Hemma -verkkosivuilla.

Kuvat livethemma.ikea.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.