Valon ja vaalean hurmaa

sisustus-valkoinen-hurmaa

Pornaisista löytyy hurmaava vajaan 200 neliön kokoinen omakotitalo, jonka tunnelmallinen sisustus näyttäytyy upean ja valoisan valkoisena. Ripaus maalaisromanttisuutta tuo tähän vaaleaan kotiin miellyttävän kodikkaan tunnelman, jota täydentää ikkunoista tulviva luonnonvalo sekä pihalle avautuvat maisemat. Kohteen välitystä hoitaa RE/MAX ja myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta.

keittio-sisustus-valkoinen-hurmaa

Keittiön avohyllyt luovat mukavan rennon tunnelman ja antavat mahdollisuuden nostaa arjen jatkuvassa käytössä olevat tarpeet helposti saatavilla.

olohuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Muhkeat sohvat ja nojatuolit sekä hempeät tekstiilit tekevät sisustuksesta helposti lähestyttävän.

takka-sisustus-valkoinen-hurmaa

Yhteisen oleskelutilan ja olohuoneen tunnelman kruunaa valkoiseksi rapattu takka, johon on tehty myös hyvin tilaa takkapuille.

oleskelutila-sisustus-valkoinen-hurmaa

Ikkunoista avautuvat maisemat tuovat luonnon osaksi sisustusta, lisäten samalla väriä muuten hyvin vaaleaan sisustustyyliin.

makuuhuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Makuuhuoneen seinien tehosteväri tuo kivaa ryhtiä sisustukseen. Monet kauniit yksityiskohdat saavat huoneen tuntumaan todella kutsuvalta ja viihtyisältä.

tunnelma-sisustus-valkoinen-hurmaa kodinhoitohuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Valaistukseen ja riittävään luonnonvaloon on kiinnitetty paljon huomioita kodin kaikissa tiloissa.

kylpyhuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Täällä kelpaa kylpeä ja nautiskella hetken rauhasta.

harmaa-kylpyhuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Kylpyhuoneeseen on tilan päätyyn tehty aina tarpeellinen istumataso. Kivipintainen iso seinälaatta tuo kivan tekstuurin ja seinän muoto luo sopivan tilan koriste-esineiden ja suihkupullojen säilytykseen.

Kuvat RE/MAX / etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson