Valon ja vaalean hurmaa

19.2.2016

sisustus-valkoinen-hurmaa

Pornaisista löytyy hurmaava vajaan 200 neliön kokoinen omakotitalo, jonka tunnelmallinen sisustus näyttäytyy upean ja valoisan valkoisena. Ripaus maalaisromanttisuutta tuo tähän vaaleaan kotiin miellyttävän kodikkaan tunnelman, jota täydentää ikkunoista tulviva luonnonvalo sekä pihalle avautuvat maisemat. Kohteen välitystä hoitaa RE/MAX ja myynti-ilmoitus löytyy Etuovesta.

keittio-sisustus-valkoinen-hurmaa

Keittiön avohyllyt luovat mukavan rennon tunnelman ja antavat mahdollisuuden nostaa arjen jatkuvassa käytössä olevat tarpeet helposti saatavilla.

olohuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Muhkeat sohvat ja nojatuolit sekä hempeät tekstiilit tekevät sisustuksesta helposti lähestyttävän.

takka-sisustus-valkoinen-hurmaa

Yhteisen oleskelutilan ja olohuoneen tunnelman kruunaa valkoiseksi rapattu takka, johon on tehty myös hyvin tilaa takkapuille.

oleskelutila-sisustus-valkoinen-hurmaa

Ikkunoista avautuvat maisemat tuovat luonnon osaksi sisustusta, lisäten samalla väriä muuten hyvin vaaleaan sisustustyyliin.

makuuhuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Makuuhuoneen seinien tehosteväri tuo kivaa ryhtiä sisustukseen. Monet kauniit yksityiskohdat saavat huoneen tuntumaan todella kutsuvalta ja viihtyisältä.

tunnelma-sisustus-valkoinen-hurmaa kodinhoitohuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Valaistukseen ja riittävään luonnonvaloon on kiinnitetty paljon huomioita kodin kaikissa tiloissa.

kylpyhuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Täällä kelpaa kylpeä ja nautiskella hetken rauhasta.

harmaa-kylpyhuone-sisustus-valkoinen-hurmaa

Kylpyhuoneeseen on tilan päätyyn tehty aina tarpeellinen istumataso. Kivipintainen iso seinälaatta tuo kivan tekstuurin ja seinän muoto luo sopivan tilan koriste-esineiden ja suihkupullojen säilytykseen.

Kuvat RE/MAX / etuovi.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.