Valon keskellä

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.

valkoistajavaloa1

Talven kääntyessä hiljalleen kohti valoisampaa aikaa on kiva fiilistellä aurinkoisilla kesäkuvilla. Alkuvuodesta on myös hyvä aika piipahtaa etelän lämmössä keräämässä energiaa ja voimia ennen kevään saapumista. Tässä ihana valkoinen ja valoisa koti piristämään päiviä ja auttamaan haaveilemaan tulevasta.

valkoistajavaloa2

Luonnollinen puu tuo lämpöä ja kodikkuutta kaiken valkoisen keskelle. Myös erilaiset tekstuurit ja materiaalit tekevät kokonaisuudesta monipuolisemman, vaikka valkoinen olisikin muuten hallitsevassa roolissa.

valkoistajavaloa3

Luonnonvaloa ei voi olla koskaan liikaa, varsinkaan keittiössä. Tämän kodin keittiöikkunasta aukeaakin näkymä suoraan pihalle. Värikkäät kokkauskirjat tuovat piristystä ja energiaa minimalistiseen värimaailmaan.

valkoistajavaloa4

Tauluilla sisustaminen on aina haastellista. Vaihtuva kuvanäyttely vuodenajan mukaan olohuoneen seinällä siirtää ajatukset menneisiin lomamaisemiin tai tuleviin haaveisiin. Kehystä valokuvia ja sommittele niitä useamman ryppääksi seinälle.

valkoistajavaloa5

Vastakohtaisuus on sisustamisen suola. Kun uusi kohtaa vanhan, syntyy jotain ainutlaatuista. Visiitti antiikkiliikkeeseen saattaa tarjota vaikka minkälaisia löytöjä.

Tutustu myös

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli