Valon keskellä

13.1.2013

valkoistajavaloa1

Talven kääntyessä hiljalleen kohti valoisampaa aikaa on kiva fiilistellä aurinkoisilla kesäkuvilla. Alkuvuodesta on myös hyvä aika piipahtaa etelän lämmössä keräämässä energiaa ja voimia ennen kevään saapumista. Tässä ihana valkoinen ja valoisa koti piristämään päiviä ja auttamaan haaveilemaan tulevasta.

valkoistajavaloa2

Luonnollinen puu tuo lämpöä ja kodikkuutta kaiken valkoisen keskelle. Myös erilaiset tekstuurit ja materiaalit tekevät kokonaisuudesta monipuolisemman, vaikka valkoinen olisikin muuten hallitsevassa roolissa.

valkoistajavaloa3

Luonnonvaloa ei voi olla koskaan liikaa, varsinkaan keittiössä. Tämän kodin keittiöikkunasta aukeaakin näkymä suoraan pihalle. Värikkäät kokkauskirjat tuovat piristystä ja energiaa minimalistiseen värimaailmaan.

valkoistajavaloa4

Tauluilla sisustaminen on aina haastellista. Vaihtuva kuvanäyttely vuodenajan mukaan olohuoneen seinällä siirtää ajatukset menneisiin lomamaisemiin tai tuleviin haaveisiin. Kehystä valokuvia ja sommittele niitä useamman ryppääksi seinälle.

valkoistajavaloa5

Vastakohtaisuus on sisustamisen suola. Kun uusi kohtaa vanhan, syntyy jotain ainutlaatuista. Visiitti antiikkiliikkeeseen saattaa tarjota vaikka minkälaisia löytöjä.

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.