Search
Close this search box.

Valon keskellä

valkoistajavaloa1

Talven kääntyessä hiljalleen kohti valoisampaa aikaa on kiva fiilistellä aurinkoisilla kesäkuvilla. Alkuvuodesta on myös hyvä aika piipahtaa etelän lämmössä keräämässä energiaa ja voimia ennen kevään saapumista. Tässä ihana valkoinen ja valoisa koti piristämään päiviä ja auttamaan haaveilemaan tulevasta.

valkoistajavaloa2

Luonnollinen puu tuo lämpöä ja kodikkuutta kaiken valkoisen keskelle. Myös erilaiset tekstuurit ja materiaalit tekevät kokonaisuudesta monipuolisemman, vaikka valkoinen olisikin muuten hallitsevassa roolissa.

valkoistajavaloa3

Luonnonvaloa ei voi olla koskaan liikaa, varsinkaan keittiössä. Tämän kodin keittiöikkunasta aukeaakin näkymä suoraan pihalle. Värikkäät kokkauskirjat tuovat piristystä ja energiaa minimalistiseen värimaailmaan.

valkoistajavaloa4

Tauluilla sisustaminen on aina haastellista. Vaihtuva kuvanäyttely vuodenajan mukaan olohuoneen seinällä siirtää ajatukset menneisiin lomamaisemiin tai tuleviin haaveisiin. Kehystä valokuvia ja sommittele niitä useamman ryppääksi seinälle.

valkoistajavaloa5

Vastakohtaisuus on sisustamisen suola. Kun uusi kohtaa vanhan, syntyy jotain ainutlaatuista. Visiitti antiikkiliikkeeseen saattaa tarjota vaikka minkälaisia löytöjä.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke