Search
Close this search box.

Vanha puutalo Porvoossa

hirsitalo-porvoo-1

Porvoon keskustan lähettyviltä löytyy myynnissä vanha hirsitalo, joka kätkee sisälleen modernisti uudistetun kodin. Kunnostustyössä on otettu huomioon rakennuksen vanha alkuperä ja lopputuloksena on mielenkiintoinen sekoitus vanhaa ja uutta. Tarkemmat tiedot kohteesta löytyy Etuovi.com -palvelusta.

hirsitalo-porvoo-2

Keittiön ehdoton kruunu on vanha puuhella, joka on saanut tumman nokisen sävyn, saman kuin keittiöin työskentelytaso. Mukavan avointa ja yksinkertaista, jota voisi käytännöllisyyttä silmällä pitäen kohentaa vielä vaikkapa muutamalla avohyllyllä tuomaan lisää säilytystilaa.

hirsitalo-porvoo-3

Vanha puulattia ja talon alkuperäiset hirsipinnat puskevat kauniisti esiin. Mustaa, valkoista, puuta ja betonia – toimivan sisustuksen neljä perustekijää.

hirsitalo-porvoo-4

Valkoinen väri korostaa suurista ikkunoista tulvivaa valon määrää.

hirsitalo-porvoo-5

Mukavia yksityiskohtia tilojen sisustukseen on tuotu tapeteilla, valaisimilla ja vanhoilla huonekaluilla.

hirsitalo-porvoo-6

Vanha kakluuni tuo lämpöä ja tunnelmaa kylmillä talvipäivillä.

hirsitalo-porvoo-7

Eteistilassa on juuri sitä vanhalle rakennukselle ominaista rouheaa kulumaa. Graafinen tapetti seinällä tuo kivan vivahteen mustavalkoiseen väripalettiin. Lisää kodista voit katsoa Etuovesta.

Kuvat etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke